BuhoCleaner for Mac

BuhoCleaner for Mac 1.0.2

Опис

BuhoCleaner за Mac е моќна и ефикасна апликација за чистење која е дизајнирана да ги подобри перформансите на вашиот Mac. Оваа корисна алатка спаѓа во категоријата на комунални услуги и оперативни системи и е суштинска алатка за секој што сака да го одржува својот Mac да работи непречено.

Со BuhoCleaner, можете лесно да го исчистите складиштето на тврдиот диск на вашиот Mac и да ослободите вреден простор. Апликацијата темелно го скенира вашиот систем и ги идентификува сите непотребни датотеки, привремени датотеки, кеш датотеки, датотеки за евиденција и други непотребни податоци што зафаќаат простор на вашиот хард диск. Потоа можете да изберете кои датотеки сакате да ги избришете или зачувате.

Една од најдобрите работи за BuhoCleaner е неговиот кориснички интерфејс. Апликацијата има едноставен, но интуитивен дизајн што го олеснува користењето за секој. Не ви е потребно никакво техничко знаење или експертиза за ракување со овој софтвер – само стартувајте го на вашиот Mac и оставете го да си ја заврши работата.

Друга одлична карактеристика на BuhoCleaner е неговата способност да ги оптимизира перформансите на вашиот систем. Апликацијата може да идентификува какви било проблеми што ја забавуваат брзината на вашиот Mac или предизвикуваат падови или замрзнувања. Потоа дава решенија за решавање на овие проблеми за да можете да уживате во побрзо и постабилно компјутерско искуство.

BuhoCleaner нуди и неколку опции за прилагодување за да можете да го приспособите софтверот според вашите потреби. На пример, можете да поставите автоматско скенирање во редовни интервали, така што апликацијата ги чисти непотребните датотеки во реално време без да бара рачна интервенција од вас.

Севкупно, BuhoCleaner за Mac е одличен избор за секој кој сака да го одржува компјутерот непречено да работи без да мора да поминува часови рачно да го чисти складирањето на хард дискот. Со оваа моќна алатка во рака, ќе можете да ги оптимизирате перформансите на вашиот систем без напор, додека ослободувате вреден простор на вашиот хард диск!

Целосни спецификации
Издавач Dr.Buho Inc
Страница на издавачи
Датум на издавање 2020-12-14
Датум на додавање 2020-12-14
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Дијагностички софтвер
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther OS X Jaguar OS X Puma OS X Cheetah
Цена $9.90
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни