Express Animate Animation Free for Mac

Express Animate Animation Free for Mac 6.28

Опис

Express Animate Animation Free for Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува бесплатно да креирате анимации за движење и да додавате анимации на вашите видеа. Овој софтвер е специјално дизајниран за Mac корисници кои сакаат да создаваат прекрасни анимации без да потрошат пара.

Со Express Animate Animation Free, можете лесно да анимирате форми, текст и увезени слики. Софтверот доаѓа со интуитивен интерфејс што го олеснува користењето за почетници и професионалци. Не ви е потребно претходно искуство во анимација или графички дизајн за да го користите овој софтвер.

Една од најдобрите работи за Express Animate Animation Free е неговата разновидност. Можете да го користите за да креирате секакви анимации, од едноставни текстуални ефекти до сложени 3D анимации. Без разлика дали креирате анимирано лого или анимиран филм со целосна должина, овој софтвер има се што ви треба.

Софтверот доаѓа и со широк спектар на функции кои ви го олеснуваат прилагодувањето на вашите анимации. На пример, можете да ја прилагодите брзината и времето на вашата анимација користејќи клучни кадри. Можете исто така да додавате звучни ефекти и музички записи во вашата анимација користејќи го вградениот уредувач на аудио.

Друга одлична карактеристика на Express Animate Animation Free е неговата способност да ги извезува вашите анимации во различни формати. Можете да ја извезете вашата анимација како видео датотека или како анимирана GIF-датотека. Ова ви го олеснува споделувањето на вашите креации на платформи за социјални медиуми како Фејсбук и Твитер.

Генерално, ако барате бесплатен софтвер за анимација кој е лесен за користење, но доволно моќен за да се справи со сите видови проекти, тогаш Express Animate Animation Free дефинитивно вреди да се провери!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2021-10-14
Датум на додавање 2021-10-14
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за анимација
Верзија 6.28
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни