iSeeGuard Mac Computer Monitoring for Mac

iSeeGuard Mac Computer Monitoring for Mac 1.0

Опис

iSeeGuard Mac Computer Monitoring е моќна и сеопфатна апликација за следење на компјутерот дизајнирана специјално за macOS. Со своите напредни функции, овој софтвер ви овозможува далечински да ги следите активностите на вашите вработени и деца на нивните компјутери, осигурувајќи се дека тие ги користат своите уреди одговорно и продуктивно.

Како работодавач или родител, може да биде предизвик да следите што прават вашите вработени или деца на нивните компјутери. Со iSeeGuard Mac Computer Monitoring, можете лесно да ги следите сите активности на компјутерот, вклучително и евидентирање на притискање на тастатурата, снимање слики од екранот, следење на пребарувачите, контрола на таблата со исечоци, предупредување за клучни зборови и следење на активностите на социјалните мрежи.

Една од најзначајните придобивки на iSeeGuard Mac Computer Monitoring е тоа што ви овозможува прецизно да ја оцените ефикасноста на вашите вработени. Можеби сте забележале некои недостатоци во нивната изведба, но не знаете колку напорно работат. Со помош на овој софтвер, можете да пресметате колку време поминуваат на работа наспроти тоа колку време поминуваат на социјалните медиуми или игри.

Освен тоа, ако се сомневате дека има измамници во вашата компанија кои можеби испраќаат доверливи информации на конкурентите без ваше знаење или согласност - iSeeGuard Mac Computer Monitoring ќе помогне да се избегнат безбедносни закани со подобрување на мерките за безбедност на информациите.

Софтверот нуди и тајна функција за логирање која снима се што е внесено во компјутерот без никој да знае за тоа. Оваа функција осигурува дека дури и ако некој се обиде да избрише нешто од уредот подоцна - сè уште ќе има запис за тоа што е напишано пред да се случи бришењето.

Друга одлична карактеристика на iSeeGuard Mac Computer Monitoring е неговата способност да испраќа целосни извештаи директно до вас преку е-пошта, така што ништо не останува незабележано кога станува збор за следење на активностите на вашите деца на интернет. На овој начин - дури и ако не сте физички присутни со нив додека ги користат нивните уреди - сепак ќе знаете точно што се случува во секое време.

Севкупно, iSeeGuard Mac Computer Monitoring е една од најсеопфатните апликации за компјутерско следење достапни за macOS денес. Неговите напредни функции им овозможуваат на работодавците и на родителите далечински да ја следат активноста, истовремено обезбедувајќи продуктивност и одговорно користење на технологијата кај корисниците. Па зошто да чекаме? Преземете го iSeeGuard денес!

Целосни спецификации
Издавач iSeeGuard
Страница на издавачи
Датум на издавање 2021-10-11
Датум на додавање 2021-10-11
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за следење
Верзија 1.0
Барања за ОС macOS 10.15, Macintosh, Mac OS X 10.9, macOS 10.14, macOS 10.12, Mac OS X 10.8, macOS 10.13
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни