Apple Remote Access MultiPort Server Update for Mac

Apple Remote Access MultiPort Server Update for Mac 2.1 (2/13/96)

Опис

Ако сте корисник на Apple Remote Access MultiPort Server, тогаш ќе сакате да го преземете најновото ажурирање за да го надградите на верзијата 2.1. Ова ажурирање е дизајнирано специјално за корисници на Mac и е категоризирано како драјвер.

Ажурирањето на Apple Remote Access MultiPort Server за Mac е суштинска алатка која обезбедува поддршка за клиентскиот софтвер ARA 1.0, што значи дека сега можете да уживате во поголеми брзини на пренос без да доживеете падови или прекини.

Ова ажурирање, исто така, се однесува на некои од проблемите што беа присутни во претходните верзии на софтверот, особено оние поврзани со паѓања со System 7.5.1 и System 7.5.2.

Со ова ново издание, корисниците може да очекуваат подобрена стабилност и перформанси кога го користат нивниот Apple Remote Access MultiPort сервер на нивните Mac уреди.

Клучни карактеристики:

- Поддржува клиентски софтвер ARA 1.0

- Подобрени брзини на пренос

- Ги поправа паѓањата со систем 7.5.1 и систем 7.5.2

Компатибилност:

Ажурирањето на Apple Remote Access MultiPort Server за Mac е компатибилно со сите Mac уреди што работат на macOS X или понови верзии.

Инсталација:

Инсталирањето на ова ажурирање е лесно и едноставно; едноставно следете ги упатствата дадени за време на инсталацијата и вашиот уред ќе се ажурира за кратко време.

Заклучок:

Како заклучок, ако сте корисник на Apple Remote Access MultiPort Server на вашиот Mac уред, тогаш преземањето на ова последно ажурирање треба да биде на врвот на вашата листа на приоритети! Со неговите подобрени карактеристики за стабилност и перформанси, сигурно ќе го подобри вашето целокупно искуство кога го користите овој софтвер на вашиот уред!

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 1997-02-24
Категорија Возачи
Под категорија Мрежни драјвери
Верзија 2.1 (2/13/96)
Барања за ОС Macintosh
Барања System 7, Apple Remote Access MultiPort Server 2.0.1
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1640

Comments:

Најпопуларни