Apple Network Software Installer for Mac

Apple Network Software Installer for Mac 1.5.1

Опис

Ако сте корисник на Mac со постара верзија на системот 7, можеби имате проблеми со мрежните операции. За среќа, Apple Network Software Installer for Mac е тука да помогне. Овој софтвер ги контролира мрежните операции како што е споделувањето датотеки и последен пат беше објавен во верзијата 1.5.1 пред да биде преклопен во System 7.5 и понова верзија.

Со преземање на овој пакет за ажурирање, можете да се осигурате дека операциите на вашата мрежа се сигурни и ефикасни. Без разлика дали споделувате датотеки со колеги или пренесувате медиуми од далечински сервер, Apple Network Software Installer за Mac ве опфати.

Една од клучните придобивки на овој софтвер е неговата леснотија на користење. Процесот на инсталација е јасен и интуитивен, дури и за корисници кои можеби не се запознаени со концептите или терминологијата за вмрежување. Откако ќе се инсталира, софтверот работи тивко во позадина без да бара дополнителна конфигурација или одржување.

Друга предност на користењето на Apple Network Software Installer за Mac е неговата компатибилност со широк опсег на хардверски конфигурации и мрежни топологии. Без разлика дали користите етернет или Wi-Fi конекции, овој софтвер може да помогне да се оптимизираат перформансите на вашата мрежа и да се намали доцнењето.

Покрај неговата основна функционалност како двигател за контрола на мрежните операции на постарите верзии на System 7, Apple Network Software Installer for Mac вклучува и неколку корисни функции кои можат да го подобрат вашето целокупно компјутерско искуство:

- Автоматско откривање: софтверот автоматски открива други уреди на вашата локална мрежа и ги прави достапни за споделување датотеки.

- Безбедносни поставки: можете да конфигурирате различни безбедносни поставки за да ги заштитите вашите податоци од неовластен пристап.

- Далечински пристап: можете далечински да пристапувате до датотеките на други уреди поврзани на вашата локална мрежа користејќи стандардни протоколи како FTP или SMB/CIFS.

Севкупно, ако користите постара верзија на System 7 на вашиот Mac и имате проблеми со мрежни операции како што се споделување датотеки или далечински пристап, тогаш препорачливо е преземање на Apple Network Software Installer за Mac. Со неговиот лесен интерфејс за користење и моќни карактеристики дизајнирани специјално за оптимизирање на перформансите на мрежата на постари системи - сигурно ќе ги направи сите аспекти поврзани со вмрежувањето многу посигурни!

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 1997-02-27
Категорија Возачи
Под категорија Мрежни драјвери
Верзија 1.5.1
Барања за ОС Macintosh
Барања System 7
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 10980

Comments:

Најпопуларни