Corel WordPerfect 6.0-8.0 Import Filter for PageMaker for Mac

Corel WordPerfect 6.0-8.0 Import Filter for PageMaker for Mac 6.5

Mac / Adobe Systems / 60136 / Целосни спецификации
Опис

Corel WordPerfect 6.0-8.0 Import Filter for PageMaker за Mac е моќна софтверска алатка која им овозможува на корисниците лесно и ефикасно да увезуваат документи WordPerfect 6.0-8.0 (Windows) во публикации на Adobe PageMaker 6.5 или понови (Mac OS).

Ова ажурирање на софтверскиот филтер вклучува подобрувања на WordPerfect 7.0 и 8.0 кои не се достапни за увозниот филтер WordPerfect 6.0 испорачан со PageMaker 6.5, што го прави суштинска алатка за секој што треба редовно да работи со овие типови документи.

Без разлика дали сте професионален дизајнер, издавач или едноставно некој кој треба редовно да работи со различни формати на датотеки, Corel WordPerfect Import Filter е совршено решение за вашите потреби.

Клучни карактеристики:

1) Лесен за користење интерфејс: Corel WordPerfect Import Filter има интуитивен интерфејс што го прави лесен за користење дури и ако немате претходно искуство со работа со овој тип на софтвер.

2) Компатибилност: Овој софтвер е компатибилен со верзии на Adobe PageMaker 6.5 или понови кои работат на Mac OS X оперативни системи.

3) Подобрена функционалност: ажурираната верзија на овој филтер вклучува подобрувања кои не се достапни во оригиналната верзија испорачана со PageMaker, вклучувајќи поддршка за поновите верзии на WordPerfect како што се верзијата 7 и верзијата 8.

4) Подобрени перформанси: Овој софтвер е оптимизиран за да обезбеди побрзи перформанси при увоз на големи датотеки или повеќе датотеки одеднаш, што ќе ви овозможи да ја завршите работата побрзо и поефикасно од кога било досега.

5) Сеопфатна документација: веб-страницата на Corel обезбедува сеопфатна документација која опфаќа сè, од инструкции за инсталација до совети и трикови за решавање проблеми, за да можете да го извлечете максимумот од оваа моќна алатка.

Придобивки:

1) Заштедува време: со своите брзи перформанси и лесен за користење интерфејс, Corel WordPerfect Import Filter им заштедува на корисниците драгоцено време кога работат со различни формати на датотеки во публикациите на Adobe PageMaker.

2) Ја зголемува продуктивноста: со обезбедување на подобрена функционалност што не е достапна во оригиналниот увозен филтер испорачан со PageMaker, овој софтвер им помага на корисниците да бидат попродуктивни со тоа што им дава пристап до новите функции што им се потребни за да ја завршат својата работа брзо и ефикасно.

3) Ја подобрува ефикасноста на работниот тек: со своите подобрени способности за изведба, овој софтвер помага да се насочат работните текови дозволувајќи им на корисниците да увезуваат големи датотеки или повеќе датотеки одеднаш без да ги забавуваат нивните компјутерски системи.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате сигурен начин за увоз на WordPerfect документи во публикациите на Adobe PageMaker на вашиот компјутерски систем Mac, тогаш не гледајте подалеку од ажурираниот филтер за увоз на Corel! Со својот кориснички интерфејс и подобрените функционални карактеристики како поддршка за поновите верзии на WP, како што се WP7 и WP8, заедно со подобрените способности за изведба, ја прават суштинска алатка во комплетот алатки на секој дизајнер!

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 1997-11-04
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 6.5
Барања за ОС Macintosh
Барања System 7.x
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 60136

Comments:

Најпопуларни