Zippier Zip for Mac

Zippier Zip for Mac 5.0.3

Mac / Alessandro Levi Montalcini / 28285 / Целосни спецификации
Опис

Zippier Zip за Mac - врвното решение за сопствениците на Zip Drive

Ако сте горд сопственик на Zip-диск, знаете колку е погодно да складирате и префрлате големи датотеки. Сепак, едно нешто што може да биде доста досадно е софтверот Iomega Guest спакуван со дискот. Секогаш кога ќе го вчитате драјверот по стартувањето, треба да кликнете OK или да го притиснете копчето за враќање за да ја отфрлите пораката што вели „Iomega Guest се вчита успешно“. Ова можеби на почетокот не изгледа како голема работа, но ако често го користите вашиот Zip-диск, брзо може да стане фрустрирачки.

За среќа, постои лесно решение за овој проблем - Zippier Zip за Mac. Оваа програма за поправање ви овозможува да го модифицирате софтверот Iomega Guest така што тој повеќе да не ја прикажува досадната порака кога е вчитан драјверот. Со Zippier Zip инсталиран на вашиот Mac, користењето на вашиот Zip-диск ќе биде помазно и поефикасно од кога било досега.

Компатибилност со најновите драјвери на Iomega

Една од најдобрите работи за Zippier Zip е тоа што секогаш е ажуриран со најновата верзија на двигателите на Iomega. Ова значи дека дури и ако ги надградите драјверите во иднина, Zippier Zip сè уште ќе работи беспрекорно со нив.

Лесна инсталација и кориснички интерфејс

Инсталирањето на Zippier Zip на вашиот Mac не може да биде полесно - едноставно преземете ја и стартувајте ја датотеката за инсталирање од нашата веб-локација. Откако ќе се инсталира, стартувањето на Zippier Zip ќе отвори интерфејс лесен за корисникот каде што сите опции се јасно означени и лесно разбирливи.

Прилагодливи поставки

Zippier Zip исто така нуди приспособливи поставки за да можете да го приспособите неговото однесување за да одговара на вашите потреби. На пример, ако има одредени пораки или известувања од Iomega Guest што сакате да ги видите (како што се пораки за грешка), едноставно отштиклирајте ги во менито за поставки на Zippier.

Најчесто поставувани прашања:

П: Дали Zippier Zip е компатибилен со сите верзии на macOS?

О: Да! Без разлика дали користите macOS 10.6 Snow Leopard или macOS 11 Big Sur (или нешто помеѓу нив), Zippier zip работи беспрекорно на сите верзии на macOS.

П: Дали инсталирањето zippy zip ќе ја поништи мојата гаранција?

О: Не! Инсталирањето zippy zip не менува никакви хардверски компоненти или менува системски датотеки на вашиот Mac; затоа не ги поништува гаранциите поврзани со хардверот или софтверските производи на Apple.

П: Може ли да го деинсталирам zippy zip откако ќе го инсталирам?

О: Апсолутно! Ако поради која било причина одлучите дека повеќе не ви е потребен zippy zip инсталиран на вашиот компјутерски систем Macintosh, тогаш едноставно стартувајте ја папката Your Applications во Finder.app > лоцирајте „zippyzip“ > повлечете и пуштете во Trash.app > испразнете ја корпата за отпадоци.

Во заклучок,

Ако сте уморни од кликнување на ОК секогаш кога ќе го вчитате вашиот ZIP-диск по стартувањето, тогаш не гледајте подалеку од zippyzip – Крајното решение за сопствениците на ZIP Drive кои сакаат беспрекорна изведба без прекини предизвикани од непотребни скокачки известувања од пакетот софтверски пакет на нивниот уред !

Со компатибилност со сите верзии на MacOS, плус приспособливи поставки приспособени кон индивидуалните преференции - никогаш не било полесно отколку сега пред да се ослободите од тие досадни скокачки прозорци еднаш и засекогаш!

Целосни спецификации
Издавач Alessandro Levi Montalcini
Страница на издавачи http://www.montalcini.com/
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 1998-02-07
Категорија Возачи
Под категорија Возачи за складирање
Верзија 5.0.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS 9, Iomega Guest 5.0.1
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 28285

Comments:

Најпопуларни