Microsoft PowerPoint 98 Viewer for Mac

Microsoft PowerPoint 98 Viewer for Mac 8.0

Опис

Microsoft PowerPoint 98 Viewer за Mac е моќен деловен софтвер кој обезбедува целосна верност приказ на датотеките PowerPoint 98, вклучувајќи ги новите анимации, графички ефекти, поставките за акција, хиперврски и прилагодени емисии. Овој софтвер е дизајниран да им помогне на корисниците на Mac лесно да ги прегледуваат и презентираат своите PowerPoint презентации.

Со Microsoft PowerPoint 98 Viewer за Mac, можете да отворите презентации зачувани во PowerPoint за Macintosh верзија 3.0 или понова и PowerPoint за Windows 2.0 или понова верзија. Ова значи дека можете лесно да пристапите до вашите презентации без оглед на платформата на која се создадени.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата поддршка за печатење на PowerPoint презентации. Ова значи дека можете лесно да ги испечатите вашите слајдови за да ги споделите со други или да ги користите како материјали за време на презентација.

Друга одлична карактеристика на Microsoft PowerPoint 98 Viewer за Mac е неговата способност да дозволи заштита со лозинка за слајдови во стилот на киоск. Ова значи дека можете да ја поставите вашата презентација да се извршува автоматски без никаков влез од корисникот, а сепак да се погрижите да остане безбедна.

Генерално, Microsoft PowerPoint 98 Viewer за Mac е суштинска алатка за секој кој треба да ги прегледува и презентира своите PowerPoint презентации на Mac компјутер. Неговите моќни карактеристики го олеснуваат пристапот и споделувањето на вашите презентации, истовремено обезбедувајќи максимална безбедност во секое време.

Клучни карактеристики:

- Обезбедува целосна верност приказ на датотеките PowerPoint 98

- Поддржува отворање презентации зачувани и во верзии на Macintosh и Windows

- Овозможува печатење на слајдови

- Овозможува заштита со лозинка за слајдови во стил на киоск

Компатибилност:

Microsoft Powerpoint 98 Viewer е компатибилен со macOS X v10.1 до v10.6 (Snow Leopard).

Системски барања:

За да инсталирате Microsoft Powerpoint прегледувач на вашиот Mac систем, потребно е:

• Процесор базиран на PowerPC или Intel.

• Најмалку една достапна USB порта.

• ЦД-уред или поврзување со локална мрежа (ако се инсталира преку мрежа).

• Најмалку еден достапен хард диск.

• Оперативен систем: MacOS X v10.1 до v10.6 (Snow Leopard).

Заклучок:

Како заклучок, ако барате ефикасен начин за прегледување и прикажување на вашите датотеки на Microsoft Powerpoint на Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од прегледувачот на Microsoft Powerpoint! Со своите напредни функции, како што се поддршка за целосна верност при прикажување, компатибилност со двете верзии на Macintosh и Windows, заедно со опциите за заштита со лозинка - овој софтвер има сè што им е потребно на професионалците на кои им требаат сигурни алатки на располагање кога презентираат важни информации!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 1998-07-01
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 8.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања PPCSystem 7.5 or higher16 MB RAM
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 727

Comments:

Најпопуларни