QuickCam Updater for Mac

QuickCam Updater for Mac 2.1.2

Опис

QuickCam Updater за Mac е софтвер за двигатели кој е дизајниран да ја подобри компатибилноста на вашата QuickCam со вашиот Mac. Ова мало издание за одржување на софтверот QuickCam ја зголемува компатибилноста со моделите PowerBook 1400, 2400 и 3400. Исто така, поддржува USB машини, што овозможува компатибилност со новиот iMac.

Ова ажурирање поддржува QuickCam, QuickCam во боја и QuickCam VC. Мора да ја користите верзијата 2.1 или понова на софтверот Color QuickCam за да го активирате овој ажурирач.

Со ова ажурирање инсталирано на вашиот Mac, можете да уживате во беспрекорно искуство додека го користите уредот QuickCam. Подобрената компатибилност гарантира дека можете да го користите вашиот фотоапарат без никакви проблеми или дефекти.

Процесот на инсталација за овој ажурирач е јасен и лесен за следење. Откако ќе го преземете од нашата веб-локација, едноставно кликнете двапати на датотеката за инсталирање и следете ги инструкциите на екранот за да го завршите процесот на инсталација.

Една од клучните придобивки од користењето на овој ажурирач е тоа што осигурува дека вашата камера останува ажурирана со сите потребни драјвери и софтверски ажурирања. Ова значи дека можете да продолжите да ја користите камерата без да се грижите за какви било потенцијални проблеми или грешки.

Покрај подобрувањето на компатибилноста со различни модели на Mac и USB-машини, овој ажурирач исто така обезбедува поддршка за повеќе типови камери, вклучително и Greyscale QuickCams, Color QuickCams и QuickCams VC.

Севкупно, ако барате лесен начин да се осигурате дека вашата камера ќе остане ажурирана со сите потребни драјвери и софтверски ажурирања додека уживате во подобрена компатибилност со различни модели на Mac и USB машини, тогаш не гледајте подалеку од нашата ажурирана верзија на Quickcam Updater за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Logitech
Страница на издавачи http://www.logitech.com/
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 1998-08-21
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 2.1.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS 7.6, QuickCam 2.1
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 35706

Comments:

Најпопуларни