Creepygirl Family TrueType Font for Mac

Creepygirl Family TrueType Font for Mac 1.0

Опис

Creepygirl Family TrueType Font за Mac е задолжителен софтвер за графички дизајн за секој што сака да додаде допир на ужас и морничавост во нивните дизајни. Овој фонт содржи редовни, лесни и лесни коси верзии, што го прави доволно разновиден за употреба во различни дизајнерски проекти.

Фонтот Creepygirl Family TrueType е совршен за креирање дизајни на тема Ноќта на вештерките, постери од хорор филмови, корици на книги и многу повеќе. Уникатниот стил на фонтот совршено го доловува чувството на нокти на табла и додава морничава атмосфера на секој проект.

Една од најдобрите работи за овој фонт е тоа што ги вклучува сите букви, бројки и интерпункциски знаци. Ова значи дека можете да го користите на кој било јазик или да креирате каква било порака што ја сакате без да се грижите за исчезнатите знаци.

Редовната верзија на Creepygirl Family TrueType Font има храбар изглед со остри рабови кои му даваат напнат изглед. Лесната верзија има потенки линии, но сепак ја одржува својата морничава атмосфера. Светло коси верзија има коси букви кои додаваат дополнителна димензија на вашите дизајни.

Овој фонт лесно се инсталира на вашиот Mac компјутер и може да се користи со различни софтвери за графички дизајн како Adobe Photoshop или Illustrator. Откако ќе се инсталира, можете веднаш да почнете да го користите во вашите проекти.

Покрај својот уникатен стил и разноврсност, фонтот Creepygirl Family TrueType нуди и одлична читливост. И покрај неговиот морничав изглед, секоја буква е јасна и лесна за читање дури и при помали големини.

Генерално, ако барате начин да додадете некои страшни или ужасни елементи во вашите дизајни или проекти - без разлика дали се лични или професионални - тогаш Creepygirl Family TrueType Font за Mac треба да биде на врвот на вашата листа! Неговиот уникатен стил во комбинација со одличната читливост го прави одличен избор за секој што сака нивната работа да се издвојува од толпата.

Целосни спецификации
Издавач Kiwi Media
Страница на издавачи http://www.kiwi-media.com/
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 1998-10-28
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фонтови
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања System 7.x
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 23084

Comments:

Најпопуларни