PC Card OS 8.5 Net Patch for Mac

PC Card OS 8.5 Net Patch for Mac 5.0

Опис

Дали сте фрустрирани од недостатокот на мрежни способности на вашата Apple PC компатибилна картичка со Mac OS 8.5? Не гледајте подалеку од PC Card OS 8.5 Net Patch за Mac, софтвер за двигатели дизајниран да го реши овој проблем.

Со неуспехот да се вчита наставката за мрежа на компјутер на Mac OS 8.5, мрежното поврзување на картичката за компатибилност со компјутер е оневозможено. Сепак, со инсталирање на PC Card OS 8.5 Net Patch, корисниците можат да овозможат некои мрежни функции (иако не сите) во Mac OS 8.5 со софтвер за компатибилност со компјутер 1.6.4.

Проблемот лежи во грешка во кодот на Apple што проверува за верзии на OpenTransport - тој треба да дозволува верзии на OpenTransport 1.1.1 или понова, но не успева за OpenTransport 2.0.x (кој е вклучен во Mac OS 8.5). Овој лепенка го менува кодот за да бара OpenTransport 2.0 или понова верзија и дозволува наставката да се вчита правилно.

Иако не сите мрежни функции ќе работат правилно во Mac OS 8.5, барем екстензијата се вчитува правилно и мрежната работа дел од времето - споделувањето датотеки преку етернет со други компјутери се чини дека функционира додека пристапот до Интернет преку етернет не е сигурен.

Генерално, ако барате решение за да овозможите некои мрежни функции на вашата Apple PC-картичка за компатибилност со Mac OS 8.5, размислете да преземете и инсталирате PC Card OS 8.5 Net Patch за Mac денес!

Целосни спецификации
Издавач Summary.Net
Страница на издавачи http://www.summary.net/
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 1998-11-03
Категорија Возачи
Под категорија Мрежни драјвери
Верзија 5.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS 8.5, Apple PC Compatibility Card, PC Compatibility Software 1.6.4
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8138

Comments:

Најпопуларни