Kodak DC220-DC260 Digita Desktop Acquire Module for Mac

Kodak DC220-DC260 Digita Desktop Acquire Module for Mac 1.0

Опис

Ако сте корисник на Mac и поседувате камера Kodak DC220 или DC260 Zoom, тогаш со задоволство ќе знаете дека сега има лесен начин да ја поврзете камерата со компјутерот. Модулот Digita Desktop Acquire е нов софтвер за преземање што ви овозможува да ја поврзете вашата Kodak камера со вашиот iMac или PowerPC.

Овој модул е ​​дизајниран специјално за фотоапаратите Kodak DC220 и DC260, кои се и двете компатибилни со USB. Со овој софтвер инсталиран на вашиот компјутер, можете лесно да пренесувате фотографии од вашиот фотоапарат директно на вашиот Mac без никакви проблеми.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е тоа што го прави USB-кабелот испорачан со камерите PowerPC- и iMac-ready. Ова значи дека дури и ако немате компатибилен кабел, сепак можете да го користите овој софтвер за да ја поврзете камерата со компјутерот.

Модулот Digita Desktop Acquire е неверојатно лесен за користење. Откако ќе се инсталира на вашиот компјутер, едноставно приклучете ја камерата на Kodak користејќи го дадениот USB-кабел и следете ги упатствата на екранот. Ќе можете да префрлате фотографии од камерата на вашиот Mac за кратко време.

Покрај тоа што ќе ви го олесни преносот на фотографии од камерата на Kodak на вашиот Mac, овој софтвер доаѓа и со некои дополнителни функции што го прават уште покорисен. На пример, ви овозможува да гледате сликички од сите слики зачувани на мемориската картичка во реално време додека се префрлаат.

Генерално, ако сте корисник на Mac кој поседува камера Kodak DC220 или DC260 Zoom, тогаш топло препорачуваме да го преземете и инсталирате овој модул Digita Desktop Acquire. Тоа е неверојатно корисен софтвер кој ќе го направи преносот на фотографии од вашиот фотоапарат на вашиот компјутер брзо и лесно!

Целосни спецификации
Издавач Kodak
Страница на издавачи http://www.kodak.com/
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 1999-01-04
Категорија Возачи
Под категорија УСБ-драјвери
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS 8.5, 32MB RAM, 32MB disk space, iMac Update, iMac Firmware Update
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8256

Comments:

Најпопуларни