PowerPoint 4-8 Translator for Mac

PowerPoint 4-8 Translator for Mac 1.0

Опис

Ако сте корисник на Mac кој често работи со презентации на PowerPoint, можеби сте наидовте на проблеми со компатибилноста кога се обидувате да отворите постари верзии на софтверот. За среќа, PowerPoint 4-8 Translator за Mac е тука да помогне.

Овој деловен софтвер ви овозможува да отворате презентации на PowerPoint 4.0 во PowerPoint 98, што значи дека можете да ги гледате и уредувате вашите презентации создадени со претходните верзии на софтверот. Ова ажурирање ја намалува меморијата потребна за да се изврши превод од PowerPoint 4.0 на PowerPoint 98 и ги подобрува конверзиите за датотеки со голема количина графика и слајдови.

Една од клучните придобивки од користењето на овој преведувач е тоа што заштедува време и напор со елиминирање на потребата да се пресоздаваат старите презентации од нула. Наместо тоа, можете едноставно да ги отворите во понова верзија на PowerPoint и да ги направите потребните ажурирања или промени.

Друга предност е тоа што обезбедува конзистентност во различни верзии на датотеките за презентација. Со користење на овој преведувач, можете да бидете сигурни дека вашата публика ќе го види токму она што сте сакале да го види, без оглед на тоа која верзија на PowerPoint ја користи.

Покрај тоа, овој софтвер нуди низа функции дизајнирани специјално за корисници на Mac. На пример, поддржува функционалност за влечење и спуштање за да можете лесно да внесувате датотеки во вашата презентација без да морате да се движите низ повеќе менија или прозорци.

Вклучува и поддршка за автоматизација на AppleScript, која им овозможува на корисниците да ги автоматизираат повторувачките задачи како што се форматирање текст или промена на големината на сликите. Оваа функција може да заштеди значително време кога работите на големи или сложени презентации.

Генерално, ако барате лесно за користење решение за отворање на постари верзии на PowerPoint на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од PowerPoint 4-8 Translator. Со своите моќни карактеристики и интуитивен интерфејс, сигурно ќе стане суштинска алатка во вашиот деловен арсенал!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 1999-03-30
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања System 7, Microsoft PowerPoint 98 or PowerPoint 98 Viewer
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 18950

Comments:

Најпопуларни