Teleport 56K V.90 ITU Standard Modem Scripts for Mac

Teleport 56K V.90 ITU Standard Modem Scripts for Mac

Mac / Global Village / 19536 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте корисник на Mac кој се потпира на стандарден модем Teleport 56K V.90 ITU, тогаш знаете колку е важно да се инсталираат најновите скрипти за модеми. Овие скрипти се од суштинско значење за да се осигури дека вашиот модем може ефективно да комуницира со други уреди и мрежи, а тие исто така можат да помогнат да се подобри севкупната брзина и доверливост на врската.

За среќа, Global Village го олесни ажурирањето на вашиот модем Teleport со нивното последно преземање на скрипти за модеми. Достапни бесплатно на нивната веб-локација, овие скрипти се дизајнирани специјално за Teleport 56K V.90 ITU Standard модемот и се оптимизирани за употреба со Mac компјутери.

Значи, што точно прават овие скрипти за модеми? Накратко, тие помагаат да се осигурате дека вашиот Teleport модем може сигурно и брзо да се поврзе со други уреди преку телефонски линии или преку интернет. Ова вклучува оптимизирање на поставките како брзина на бауд, протоколи за корекција на грешки, алгоритми за компресија и многу повеќе.

Со инсталирање на овие најнови скрипти од Global Village, ќе можете да ги искористите сите најнови подобрувања во технологијата за поврзување - вклучувајќи побрзи брзини и посигурни врски - без да морате да го надградувате вашиот хардвер или да менувате добавувачи.

Но, можеби најважно од сè, овие ажурирани скрипти ќе ви помогнат да бидете сигурни дека секогаш ќе можете да останете поврзани кога ви е најпотребно - без разлика дали тоа е за работа или игра. Значи, ако сте корисник на Mac кој се потпира на стандарден модем Teleport 56K V.90 ITU за пристап до интернет или други потреби за комуникација, не заборавајте да ги преземете најновите ажурирања на скрипти од Global Village денес!

Целосни спецификации
Издавач Global Village
Страница на издавачи http://www.globalvillage.com/
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 1999-05-06
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на модеми
Верзија
Барања за ОС Macintosh
Барања System 7, Global Village Teleport 56K V.90 ITU Standard modem
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 19536

Comments:

Најпопуларни