Stealth Serial Port Driver for Mac

Stealth Serial Port Driver for Mac 1.0.2

Опис

Ако барате сигурен и ефикасен драјвер за вашата Стелт сериска порта на вашиот Mac, не гледајте подалеку од двигателот за сериска порта Stealth за Mac од GeeThree. Овој двигател е специјално дизајниран да работи со сино-бели G3 Mac, осигурувајќи дека ќе ги добиете најдобрите можни перформанси од вашиот уред.

Со овој драјвер инсталиран на вашиот систем, ќе можете да уживате во беспрекорна комуникација помеѓу вашиот компјутер и сите уреди поврзани на Стелт сериската порта. Без разлика дали го користите за пренос на податоци или други цели, овој двигател ќе се погрижи сè да работи непречено и без никакви икање.

Една од клучните придобивки од користењето на овој драјвер е неговата леснотија на користење. Неверојатно е едноставно да се инсталира и постави, дури и ако немате големо искуство со драјвери или воопшто со инсталација на софтвер. Процесот на инсталација е директен и интуитивен, така што можете да се вклучите и да работите за кратко време.

Друга одлична карактеристика на овој драјвер е неговата доверливост. Темелно е тестиран од GeeThree за да се увери дека работи беспрекорно со сино-белите G3 Mac, па можете да верувате дека ќе функционира точно како што се рекламира. Нема да морате да се грижите за падови или други проблеми кога го користите овој драјвер - тој е цврст од почеток до крај.

Во однос на перформансите, Stealth Serial Port Driver for Mac навистина блеска. Оптимизиран е за брзина и ефикасност, така што може да очекувате брзи стапки на пренос на податоци кога користите уреди поврзани преку приклучокот. Без разлика дали префрлате големи датотеки или само испраќате мали делови од податоци напред-назад, овој драјвер ќе се погрижи сè да се одвива брзо и непречено.

Севкупно, ако ви треба сигурен и двигател за сериска порта со високи перформанси за вашиот сино или бел G3 Mac, не гледајте подалеку од Stealth Serial Port Driver од GeeThree. Со леснотијата на користење, цврстата доверливост и молскавично-брзите перформанси, тој е одличен избор за секој кој има потреба од врвна функционалност за сериски приклучоци на нивниот систем.

Карактеристики:

- Специфично дизајниран за сино-бели G3 Macs

- Лесна инсталација и поставување

- Доверливост на цврста карпа

- Молња-брзи перформанси

Системски барања:

- Сино-бело G3 Macs

Заклучок:

Возачот за сериска порта Stealth од GeeThree е одличен избор доколку ви треба сигурно решение за сериски порти на вашиот сино-бел G3 Mac систем. Со неговиот лесен процес на инсталација, доверливост со цврста карпа и молскавично брзи перформанси, тој е една од најдобрите опции достапни денес. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач GeeThree.com
Страница на издавачи http://www.geethree.com/
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 1999-05-12
Категорија Возачи
Под категорија УСБ-драјвери
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања PowerPC, Mac OS 8.5, GeeThree Stealth Serial Port
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2297

Comments:

Најпопуларни