Umax MagicScan 4.x Updater for PowerMac G3 for Mac

Umax MagicScan 4.x Updater for PowerMac G3 for Mac 1.0

Опис

Ако сте корисник на Mac кој се потпира на софтверот за скенер MagicScan од Umax, тогаш со задоволство ќе знаете дека е достапно ново ажурирање. Umax MagicScan 4.x Updater за PowerMac G3 е дизајниран специјално за корисниците на сино-белиот G3 PowerMac, овозможувајќи им лесно да го извршуваат својот софтвер MagicScan.

Ова најново ажурирање е суштинско преземање за секој што сака да го одржува својот скенер да работи непречено и ефикасно. Вклучува низа нови функции и подобрувања кои го олеснуваат скенирањето документи, фотографии и други материјали со помош на вашиот Mac, од кога било досега.

Една од клучните придобивки на ова ажурирање е неговата компатибилност со најновиот хардвер од Apple. Ако неодамна сте го надградиле вашиот компјутер или сте купиле нов, тогаш ова ажурирање ќе се погрижи вашиот софтвер MagicScan да продолжи беспрекорно да работи со вашиот систем.

Покрај подобрената компатибилност, ова ажурирање вклучува и неколку подобрувања на перформансите. Тие вклучуваат поголема брзина на скенирање, подобрен квалитет на сликата и подобра целокупна стабилност. Без разлика дали скенирате големи документи или мали фотографии, може да очекувате побрзи резултати и попрецизни скенирања благодарение на овие подобрувања.

Друга важна карактеристика на ова ажурирање е неговата поддршка за повеќе јазици. Ако англискиот не е вашиот прв јазик или ако претпочитате да користите друг јазик кога работите на вашиот компјутер, тогаш оваа функција ќе биде особено корисна. Со поддршка за повеќе јазици, вклучувајќи француски, германски, шпански и италијански, меѓу другите; им олеснува на корисниците ширум светот да ги користат нивните скенери без никакви јазични бариери.

Генерално, ако барате лесен начин да го ажурирате софтверот за скенерот Umax MagicScan на вашата PowerMac G3 машина; тогаш не гледајте подалеку од Umax MagicScan 4.x Updater! Оваа моќна алатка ги обезбедува сите карактеристики и функционалности потребни како за почетниците, така и за професионалците; што го прави суштинско преземање за секој кој сака сигурни способности за скенирање на нивната Mac машина!

Целосни спецификации
Издавач Umax
Страница на издавачи http://www.umax.com/
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 1999-06-03
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања PowerPC, Mac OS 8, Umax Scanner
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 9184

Comments:

Најпопуларни