Macromedia Flash MX Print Authoring Kit for Mac

Macromedia Flash MX Print Authoring Kit for Mac 5.0

Опис

Комплетот за пишување печатење Macromedia Flash MX за Mac е моќна алатка дизајнирана да им помогне на програмерите да креираат решенија за веб-печатење за апликации за е-бизнис. Овој софтвер е дел од категоријата Алатки за програмери и нуди низа функции што го прават суштинска алатка за секој што сака да креира висококвалитетно печатење од своите веб-апликации.

Една од клучните придобивки од користењето на овој софтвер е неговата способност да генерира излез за печатење што одговара на изгледот и чувството на вашата веб-апликација. Ова значи дека можете да креирате печатени документи со професионален изглед, како што се фактури, сметки и етикети за испорака, кои се во согласност со идентитетот на вашиот бренд.

Комплетот за пишување печатење Macromedia Flash MX за Mac, исто така, нуди низа опции за приспособување што ви овозможуваат да го приспособите вашиот излез за печатење за да ги исполните специфичните деловни барања. На пример, можете да додавате сопствени заглавија и подножја, да ги приспособувате маргините и големини на страници, па дури и да вклучите водени жигови или други безбедносни карактеристики.

Друга клучна карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за динамички извори на податоци. Ова значи дека можете лесно да интегрирате податоци од бази на податоци или други извори во вашите печатени документи. Можете исто така да користите јазици за скриптирање како JavaScript или ActionScript за да додадете интерактивност на вашите печатени документи.

Покрај овие основни карактеристики, комплетот за пишување на печатење Macromedia Flash MX за Mac вклучува и низа алатки дизајнирани специјално за програмери. Овие алатки вклучуваат алатки за дебагирање, уредници на код со поддршка за истакнување синтакса и интеграција со популарни развојни средини како Adobe Dreamweaver.

Генерално, ако барате моќна алатка која може да ви помогне брзо и лесно да креирате висококвалитетно печатење од вашите веб-апликации, тогаш дефинитивно вреди да се размисли за Macromedia Flash MX Print Authoring Kit за Mac. Со својот обемен сет на функции и робусни алатки за програмери, тој е суштински додаток на комплетот алатки на секој програмер.

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2000-01-05
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за веб-страница
Верзија 5.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 370

Comments:

Најпопуларни