Apple ViCAM Drivers Set for Mac

Apple ViCAM Drivers Set for Mac 2.15

Mac / Vista Imaging / 16866 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте корисник на Mac кој поседува USB ViCAM дигитална видео камера, тогаш ќе ви треба Apple ViCAM Drivers Set за Mac. Оваа софтверска датотека ќе инсталира драјвери на вашиот Mac што поддржуваат USB, QuickTime и Twain за вашиот фотоапарат. Со инсталирани овие драјвери, ќе можете да ја користите камерата со различни софтверски производи достапни на платформата Mac.

Комплетот за драјвери на Apple ViCAM е компатибилен и со постоечкиот USB ViCAM и со дигиталната камера за компјутер 3Com HomeConnect, која се продава како уред со Windows. Иако во моментов нема избран пакет софтвер за производ спакуван во Mac, овој сет на драјвери се чини дека работи со многу од достапните производи на Mac платформата како што се Videoshop, ClearPhone, Cu-SeeMe, iVisit, SiteCam и PhotoShop.

Верзијата 2.15 на овој сет на драјвери обезбедува подобрено управување со меморијата во споредба со претходните верзии. За време на инсталацијата на овој двигател, поставете кога ќе се побара патека за цел/дестинација, изберете „/system/preferences/twain“ како патека на директориумот за дестинација.

Со инсталирани овие драјвери на вашиот Mac, системските параметри ќе имаат дополнителна опција под „Scanner“ наречена „TWAIN Data Source“. Оваа опција им овозможува на корисниците пристап до нивните дигитални фотоапарати од која било апликација во согласност со TWAIN, како што се Adobe Photoshop или Microsoft Word.

Севкупно, ако барате лесен начин да го натерате вашиот дигитален фотоапарат да работи беспрекорно со вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од ViCAM драјверите на Apple!

Целосни спецификации
Издавач Vista Imaging
Страница на издавачи http://www.vistaimaging.com/
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 2000-03-07
Категорија Возачи
Под категорија УСБ-драјвери
Верзија 2.15
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања MAC OS 8.1, USB-ready computer
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 16866

Comments:

Најпопуларни