Umax Magicscan Update for Mac

Umax Magicscan Update for Mac 4.5

Опис

Ажурирање на Umax Magicscan за Mac: Врвен двигател за Umax скенери

Ако сте корисник на Mac и поседувате Umax скенер, тогаш знаете колку е важно да го имате вистинскиот софтвер за да го извлечете максимумот од вашиот уред. Таму доаѓа ажурирањето на Umax Magicscan за Mac. Овој двигател е дизајниран специјално за употреба со Umax скенери и им овозможува на корисниците лесен за користење интерфејс што го олеснува скенирањето документи, фотографии и други материјали.

Најновата верзија на софтверот Magicscan е ажурирана за да поддржува само одредени модели на Umax скенери. Овие модели вклучуваат PowerLook, PowerLook II, PowerLook III, PowerLook 2000, PowerLook 3000, Mirage II, Mirage IIse, Mirage D-16L и Gemini D-16. Ако поседувате еден од овие модели или планирате да го купите наскоро, тогаш овој софтвер е од суштинско значење.

Една од клучните карактеристики на овој двигател е неговата способност да обезбедува висококвалитетни скенирања брзо и лесно. Со само неколку кликнувања на копче на глувчето или допири на подлогата за следење, можете да скенирате документи со резолуција до 2400 dpi (точки по инч). Ова значи дека дури и малите детали ќе бидат снимени со неверојатна јасност.

Друга одлична карактеристика на овој двигател е неговата компатибилност со различни формати на датотеки како што се TIFF (Формат на датотека со ознака на слика), JPEG (Заедничка група за фотографски експерти), BMP (Bitmap), PDF (Формат за пренослив документ) и многу повеќе. Ова значи дека без разлика каков тип на документ или слика ви треба да се скенира - од текстуални документи до фотографии - овој двигател ве покрива.

Покрај обезбедувањето висококвалитетни скенирања брзо и лесно додека поддржувате повеќе формати на датотеки; овој драјвер нуди и напредни функции како автоматска корекција на бојата која обезбедува точни бои секој пат; автоматско сечење кое ги елиминира несаканите граници околу скенираните слики; автоматско откосување кое ги исправа искривените слики; сериско скенирање кое им овозможува на корисниците да скенираат повеќе страници одеднаш без да мора рачно да ја вчитуваат секоја страница поединечно во фиоката за скенер; Технологија OCR (Оптичко препознавање знаци) која го конвертира скенираниот текст во дигитални текстуални датотеки што може да се уредуваат, така што корисниците можат подоцна да ги уредуваат на својот компјутер без да пишуваат сè повторно од почеток.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен двигател за скенер кој поддржува повеќе формати на датотеки притоа обезбедувајќи напредни функции како автоматска корекција на бојата, отсекување на сериско скенирање OCR технологија, тогаш не гледајте подалеку од Umax Magicscan Update за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Umax
Страница на издавачи http://www.umax.com/
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 2001-02-26
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 4.5
Барања за ОС Macintosh
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 27256

Comments:

Најпопуларни