Digidesign MasterList CD for Mac

Digidesign MasterList CD for Mac 2.4

Опис

Digidesign MasterList CD за Mac е моќен софтвер за MP3 и аудио што ја обезбедува конечната врска помеѓу вашата работна станица за дигитално аудио и професионалните мајстори за компактни дискови. Со овој софтвер, можете да креирате стандардни CD од Red-Book или 8 mm DDP мастери за касети - директни извори за мастеринг на стакло од многу објекти за дуплирање ширум светот - или да направите еднократни референтни дискови за репродукција на кој било комерцијален ЦД-плеер.

Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да постигнете најквалитетен звук кога креирате ЦД-а. Тој нуди низа функции што ви овозможуваат да ги приспособите вашите аудио записи и да се осигурате дека тие се оптимизирани за репродукција на кој било уред.

Една од клучните карактеристики на ЦД-то на Digidesign MasterList е неговата способност да креира стандардни ЦД-а од Red-Book. Ова значи дека вашите ЦД-а ќе ги задоволуваат индустриските стандарди и ќе бидат компатибилни со повеќето комерцијални плеери. Софтверот, исто така, ви овозможува да креирате мастери за DDP лента од 8 mm, кои се користат од многу објекти за дуплирање низ целиот свет како директни извори за мастеринг на стакло.

Дополнително, CD-то на Digidesign MasterList нуди низа алатки за прилагодување на вашите аудио записи. Можете да ги приспособите нивоата, да додавате бледнее, вкрстени и многу повеќе. Софтверот вклучува и напредни алатки за уредување како што се компресија/проширување на времето и промена на висината на звукот.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност автоматски да генерира PQ кодови. Овие кодови се користат од објектите за дуплирање за да се идентификуваат границите на патеката на главниот диск. Со Digidesign MasterList CD, можете да бидете сигурни дека вашиот главен диск ќе биде правилно идентификуван и прецизно дуплиран.

Севкупно, ЦД-то на Digidesign MasterList е суштинска алатка за секој кој сака да креира висококвалитетни аудио ЦД-а од нивната работна станица за дигитално аудио. Неговите моќни карактеристики го олеснуваат приспособувањето на вашите песни и гарантираат дека звучат одлично на кој било уред или систем. Без разлика дали креирате еднократни референтни дискови или подготвувате мајстори за објекти за дуплирање низ целиот свет, овој софтвер има се што ви треба за да ја завршите работата како што треба!

Целосни спецификации
Издавач DigiDesign
Страница на издавачи http://www.digidesign.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2001-07-30
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 2.4
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања System 7.6.1 or higher MasterList CD v2.3 or higher
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2667

Comments:

Најпопуларни