Apple .Mac Slides Publisher for Mac

Apple .Mac Slides Publisher for Mac 1.0

Опис

Дали барате начин да ги споделите вашите фотографии со пријателите и семејството на уникатен и креативен начин? Не гледајте подалеку од Apple. Mac Slides Publisher за Mac. Оваа иновативна апликација ви овозможува да ги претворите вашите омилени фотографии во неверојатен скрин сејвер што може да се сподели со други преку вашиот iDisk.

Со. Mac Slides Publisher, можете лесно да креирате прилагодени слајдови со ваши фотографии. Едноставно изберете ги сликите што сакате да ги вклучите, изберете од различни ефекти на транзиција и додадете музика или нарација ако сакате. Откако ќе заврши вашето слајдшоу, може да се објави на вашиот iDisk каде што другите корисници на Mac OS X верзија 10.2 што се претплатиле на него автоматски ќе добиваат ажурирања секогаш кога ќе се објават повторно.

Една од одличните работи за. Mac Slides Publisher е неговата лесна употреба. Интуитивниот интерфејс им олеснува дури и на почетниците да креираат слајдови со професионален изглед за само неколку минути. И бидејќи апликацијата е дизајнирана специјално за Mac OS X, можете да бидете сигурни дека ќе работи беспрекорно со сите ваши други уреди на Apple.

Но. Mac Slides Publisher не е само за создавање прекрасни слајдови - туку е и за нивно споделување со други. Без разлика дали сакате да споделите спомени од неодамнешниот одмор или едноставно да прикажете некои од вашите омилени фотографии, оваа апликација го олеснува тоа на привлечен и интерактивен начин.

Па зошто да чекаме? Преземете ја Apple. Mac Slides Publisher денес и почнете да ги споделувате вашите фотографии како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2002-08-26
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници и алатки за зачувување на екранот
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.2
Барања Mac OS X 10.2 or higher.Mac account
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 551

Comments:

Најпопуларни