Netscape MRJ plugin X for Mac

Netscape MRJ plugin X for Mac 1.0

Опис

Netscape MRJ приклучокот X за Mac е моќен приклучок кој овозможува Java под OS X за прелистувачите Mozilla/Netscape 6.x. Овој софтвер е дизајниран да им обезбеди на корисниците можност да извршуваат Java аплети и апликации на нивните Mac компјутери, што го прави суштинска алатка за секој што треба да користи софтвер базиран на Java.

Со Netscape MRJ приклучокот X за Mac, корисниците можат да уживаат во беспрекорна интеграција со нивните омилени веб-прелистувачи, овозможувајќи им пристап до сите функции и функционалности што им се потребни без никакви проблеми. Без разлика дали сте програмер кој сака да го тестира вашиот Java код или корисник на кој му треба пристап до важни онлајн ресурси, овој приклучок има се што ви треба.

Една од клучните придобивки на Netscape MRJ приклучокот X за Mac е неговата леснотија на користење. Процесот на инсталација е брз и едноставен, а штом ќе се инсталира, софтверот работи беспрекорно во заднина без потреба од дополнителна конфигурација. Ова значи дека корисниците можат брзо да се вклучат и да работат без да мораат да поминуваат часови за да се мешаат со поставките или проблемите со решавање проблеми.

Друга голема предност на овој софтвер е неговата компатибилност со широк опсег на веб-прелистувачи. Без разлика дали претпочитате Mozilla или Netscape 6.x, овој приклучок работи беспрекорно со двете платформи, обезбедувајќи постојани перформанси на сите уреди.

Покрај неговата основна функционалност како приклучок за овозможување Java, Netscape MRJ приклучокот X за Mac вклучува и неколку напредни функции што го прават да се издвојува од другите слични алатки на пазарот. На пример:

- Страница за следење на Bugzilla: Корисниците можат да ги следат грешките поврзани со овој софтвер со посета на http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=120222.

- Јавна информативна група: Луѓето можат да објавуваат коментари за овој софтвер на netscape.public.mozilla.macosx newsgroup.

Овие функции помагаат да се осигураат дека корисниците имаат пристап до сите информации што им се потребни за Netscape MRJ приклучокот X за Mac во секое време. Без разлика дали барате поддршка или само сакате повеќе информации за тоа како работи софтверот, овие ресурси се секогаш достапни на вашите прсти.

Генерално, ако барате сигурно и лесно за користење решение кое овозможува Java под OS X за прелистувачи Mozilla/Netscape 6.x, тогаш не гледајте подалеку од Netscape MRJ Plugin X за Mac. Со своите моќни функции и беспрекорна интеграција со популарните веб-прелистувачи како Mozilla и Netscape 6.x, оваа алатка има се што ви треба за да започнете денес!

Целосни спецификации
Издавач Mozilla
Страница на издавачи http://www.mozilla.org/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2002-09-03
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за бирање
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.1
Барања Netscape 6.2.x/Mozilla
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 219

Comments:

Најпопуларни