IE Google Bar Patch for Mac

IE Google Bar Patch for Mac 1.0

Опис

Дали сте уморни од потребата да се движите до почетната страница на Google секој пат кога сакате да пребарувате нешто на Интернет? Дали сакате да има полесен начин за пребарување директно од лентата за адреси на вашиот прелистувач? Ако е така, тогаш IE Google Bar Patch за Mac е решението што го баравте.

Развиена од NetsoWork, креаторите на GooSearch, IE Google Bar Patch е едноставна, но моќна алатка која ви овозможува да пребарувате на Google директно од лентата за адреси на Internet Explorer. Со само неколку кликања, можете да ја инсталирате оваа закрпа и да започнете да уживате во удобноста на инстантните пребарувања директно од вашиот прелистувач.

За да започнете со IE Google Bar Patch, едноставно отворете ја апликацијата и изберете Internet Explorer како прелистувач што сакате да го закрпите. Откако ќе се инсталира, се што треба да направите е да напишете "?" проследено со вашето барање за пребарување во лентата за адреси и притиснете „Enter“. Резултатите автоматски ќе се прикажат во нов прозорец во рок од неколку секунди.

Но, тоа не е сè - IE Google Bar Patch, исто така, доаѓа со низа опции за приспособување што ви овозможуваат да го приспособите вашето искуство со прелистување точно како што сакате. Можете да изберете која верзија на пребарувачот Google да се користи (на пр., САД или ОК), да поставите приспособени кратенки за често користените пребарувања, па дури и да го промените изгледот на прозорецот со резултати.

Едно нешто што го издвојува IE Google Bar Patch од другите слични алатки е неговата брзина и сигурност. За разлика од некои други приклучоци или екстензии кои можат да го забават вашето искуство со прелистување или да предизвикаат падови, овој софтвер е дизајниран имајќи ги предвид перформансите. Работи беспрекорно со Internet Explorer без да предизвикува никакви нарушувања или дефекти.

Друга одлична карактеристика на IE Google Bar Patch е нејзината компатибилност со различни верзии на оперативниот систем Mac OS X. Без разлика дали користите постара верзија како Snow Leopard или Lion или имате надградено на понови изданија како Yosemite или El Capitan - овој софтвер ќе работи беспрекорно на која било конфигурација на системот.

Накратко, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која овозможува брз пристап до еден од најпопуларните светски пребарувачи директно од Internet Explorer - не гледајте подалеку од IE Google Bar Patch! Со својот интуитивен интерфејс и приспособливи опции, сигурно ќе стане незаменлив дел од вашата дневна рутина на прелистување.

Целосни спецификации
Издавач NetsoWork
Страница на издавачи http://www.geocities.com/netso1415/nw/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2002-09-24
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и приклучоци на Internet Explorer
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Internet Explorer 5 or higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 144

Comments:

Најпопуларни