iStream for Mac

iStream for Mac 2.5 PR1

Mac / Arctic Software / 9093 / Целосни спецификации
Опис

iStream за Mac е револуционерен софтвер кој ви овозможува да пренесувате музика преку интернет користејќи го вашиот Macintosh компјутер. Со iStream, можете да станете свој диџеј и да ја емитувате вашата музика на стотици слушатели со звук со квалитет на ЦД. Овој иновативен софтвер од Arctic Software е совршен за секој кој сака да започне своја сопствена радио станица или едноставно да ги сподели своите омилени песни со пријателите и семејството.

iStream е лесен за користење и не бара техничко искуство. Едноставно инсталирајте го софтверот на вашиот Mac, поврзете го на интернет и почнете да ја пренесувате вашата музика. Софтверот ги поддржува сите популарни аудио формати, вклучувајќи MP3, AAC, FLAC, WAV и многу повеќе.

Една од клучните карактеристики на iStream е неговата способност да се справи со голем број слушатели без да се загрози квалитетот на звукот. Без разлика дали имате 10 или 1000 слушатели кои се приспособуваат одеднаш, iStream гарантира дека сите слушаат кристално чист звук без баферирање или задоцнување.

Друга одлична карактеристика на iStream е неговиот вграден уредувач на плејлисти што ви овозможува да креирате сопствени листи за репродукција за вашите преноси. Можете да додавате песни од вашата локална библиотека или да ги увезете од онлајн извори како Spotify или Apple Music.

iStream доаѓа и со низа опции за приспособување што ви овозможуваат да го приспособите изгледот и чувството на вашата радио станица. Можете да изберете од различни скинови и теми или да креирате своја со помош на HTML/CSS.

Покрај неговите можности за емитување, iStream вклучува и напредни алатки за обработка на аудио како што се еквилајзери, компресори, ограничувачи и многу повеќе. Овие алатки ви овозможуваат фино да го прилагодите квалитетот на звукот на вашите преноси за да звучат професионално.

Севкупно, ако барате лесно за користење, но моќно решение за стриминг музика преку интернет на компјутер Macintosh, тогаш не гледајте подалеку од iStream од Arctic Software!

Целосни спецификации
Издавач Arctic Software
Страница на издавачи http://www.arcticsw.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2002-11-10
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 2.5 PR1
Барања за ОС Mac OS Classic, Macintosh, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2
Барања Mac OS X 10.0 - 10.2
Цена $35.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 9093

Comments:

Најпопуларни