Macromedia Flash Player Uninstaller for Mac

Macromedia Flash Player Uninstaller for Mac 1.0

Mac / Adobe Systems / 3073 / Целосни спецификации
Опис

Деинсталирањето на Macromedia Flash Player за Mac е моќна алатка која ви овозможува да ги отстраните сите верзии на Macromedia Flash Player од вашата машина. Оваа алатка е особено корисна за шеми за откривање проблеми и тестирање, бидејќи гарантира дека сите траги од плеерот се целосно отстранети од вашиот систем.

Ако имате проблеми со Macromedia Flash Player, како што се паѓања или други грешки, извршувањето на овој деинсталатор може да помогне да се решат овие проблеми. Со отстранување на сите верзии на плеерот од вашата машина, можете да започнете одново и да се осигурате дека сите проблеми со претходните инсталации се целосно отстранети.

Една од клучните придобивки од користењето на овој деинсталатор е неговата едноставност. Процесот е јасен и лесен за следење, дури и ако не сте искусен корисник. Едноставно преземете го и стартувајте го деинсталаторот и тој ќе се грижи за сè друго за вас.

Друга предност на користењето на оваа алатка е нејзината компатибилност со повеќе прелистувачи. Ги отстранува сите верзии на плеерот од секој прелистувач на вашата машина, вклучувајќи ги Safari, Firefox, Chrome и други. Ова осигурува дека нема конфликти помеѓу различни инсталации или верзии на прелистувачот.

Покрај неговите карактеристики за лесно користење и компатибилност, овој деинсталирање нуди и високо ниво на опции за прилагодување. Можете да изберете кои компоненти да ги отстраните за време на процесот на деинсталирање врз основа на вашите специфични потреби или преференции.

Севкупно, ако барате сигурен начин да ги отстраните сите траги од Macromedia Flash Player од вашиот систем брзо и лесно – без разлика дали тоа е за целите на решавање проблеми или едноставно затоа што повеќе не ви треба – тогаш не гледајте подалеку од оваа моќна алатка!

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2002-12-12
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Деинсталатори
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3073

Comments:

Најпопуларни