USB Midisport 8x8 for Mac

USB Midisport 8x8 for Mac 3.0.8

Опис

USB Midisport 8x8 за Mac е моќен софтвер за двигатели што ја подобрува поддршката на уредот на вашиот Mac компјутер. Овој софтвер е дизајниран да обезбеди беспрекорно поврзување помеѓу вашите MIDI уреди и вашиот Mac, овозможувајќи ви лесно да креирате и произведувате музика.

Со USB Midisport 8x8 за Mac, можете да поврзете до осум MIDI уреди истовремено, што го прави идеално решение за музичари кои треба да контролираат повеќе инструменти одеднаш. Софтверот ги поддржува сите главни MIDI протоколи, вклучително и временскиот код MTC, MMC и SMPTE.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер за двигатели е неговата способност да обезбеди перформанси со мала латентност. Ова значи дека има минимално доцнење помеѓу кога свирите нота на вашиот инструмент и кога таа се слуша преку звучниците или слушалките на вашиот компјутер. Ова го олеснува навременото свирење со други музичари или снимки.

USB Midisport 8x8 за Mac, исто така, вклучува напредни можности за рутирање што ви овозможуваат да приспособите како вашите MIDI податоци течат помеѓу уредите. Можете лесно да насочувате одредени канали или пораки од еден уред на друг, што ви дава поголема контрола врз тоа како вашите инструменти комуницираат едни со други.

Покрај моќните карактеристики, USB Midisport 8x8 за Mac е исто така неверојатно лесен за користење. Софтверот брзо и лесно се инсталира на кој било модерен Mac компјутер со macOS X 10.5 или понова верзија. Откако ќе се инсталирате, едноставно поврзете ги вашите MIDI уреди користејќи стандардни кабли и почнете да играте!

Генерално, ако барате доверливо и богато софтверско решение за драјвери за поврзување на повеќе MIDI уреди со вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од USB Midisport 8x8 за Mac! Со своите напредни функции и можности за изведба со ниска латентност, овој софтвер ќе ви помогне да ја подигнете вашата игра за производство на музика на следното ниво!

Целосни спецификации
Издавач M-Audio
Страница на издавачи http://www.m-audio.com
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2003-01-24
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 3.0.8
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS 9x
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 121

Comments:

Најпопуларни