HTML Creator for Mac

HTML Creator for Mac 3.5.1

Опис

HTML Creator за Mac е моќен и наградуван HTML уредник кој е дизајниран да ја олесни задачата за креирање веб-страници. Овој софтвер е совршен и за почетници и за професионални корисници, благодарение на неговиот интуитивен интерфејс и обемната колекција на асистенти и алатки за уредување.

Со HTML Creator, можете лесно да вметнете HTML, CSS, JavaScript и други напредни ставки како што се Вклучува серверска страна. Софтверот доаѓа и со моќни алатки како кратенки и ScratchPad кои го олеснуваат брзото креирање на сложени веб-страници.

Една од истакнатите карактеристики на HTML Creator е неговото мени за формат во стилот WYSIWYG. Оваа функција ви овозможува да видите точно како ќе изгледа вашата веб-страница додека ја креирате. Можете лесно да додавате наслови, параграфи, слики, врски, табели, формулари и повеќе со помош на овој интуитивен интерфејс.

Покрај неговите можности за уредување, HTML Creator вклучува и сеопфатна HTML референца која обезбедува детални информации за сите аспекти на HTML кодирањето. Оваа референца им олеснува на корисниците да дознаат за новите ознаки или синтакса со кои можеби не се запознаени.

Верзијата 3.5.1 на HTML Creator воведува неколку нови функции кои го прават овој софтвер уште помоќен од порано. На пример:

- Дијалог за својства на страница: Овој нов дијалог ви овозможува да ги менувате насловот на страницата и атрибутите на телото директно од софтверот.

- Преглед во повеќе прелистувачи: Под оперативниот систем OS X, сега можете да ги прегледате вашите страници во прелистувачите Camino, Internet Explorer, OmniWeb, Opera, Mozilla, Netscape, Safari.

- Подобрени перформанси: Верзијата 3.5 е оптимизирана за побрзи перформанси на модерните Macintosh компјутери.

Генерално, ако барате сигурна алатка која ќе ви помогне да креирате неверојатни веб-страници брзо и лесно на вашиот Macintosh компјутер, тогаш не гледајте подалеку од HTML Creator!

Целосни спецификации
Издавач AK Software
Страница на издавачи http://www.tmdc.org/aramk/
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 2003-03-13
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија 3.5.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS 8.6/9.x/X (CarbonLib 1.6 for OS 8.6/9.x)
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 36137

Comments:

Најпопуларни