DisplayKit for Mac

DisplayKit for Mac 1.0.1

Mac / Brian Christensen / 1470 / Целосни спецификации
Опис

DisplayKit за Mac: Крајното решение за снимање на екранот, префрлување резолуција и гама избледување

Дали барате моќна рамка која може да ви помогне да го снимите вашиот екран, беспрекорно да менувате резолуции и лесно да ја избледи гамата? Не гледајте подалеку од DisplayKit за Mac! Овој иновативен софтвер е дизајниран да ја обвива CoreGraphics и да обезбеди „матичен“ интерфејс со какао за сите ваши потреби за екранот.

Без разлика дали сте професионален уредувач на видео или едноставно некој што сака да го сними својот екран со висока резолуција, DisplayKit има се што ви треба. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, овој софтвер е ултимативно решение за секој што сака да ги подигне своите можности за прикажување на следното ниво.

Значи, што точно може да направи DisplayKit? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

Снимање на екранот: со DisplayKit, снимањето на вашиот екран никогаш не било полесно. Без разлика дали сакате да снимите видео за упатство или едноставно да направите слики од екранот на вашата работа, овој софтвер го прави едноставно и едноставно. Можете да изберете од повеќе режими на снимање (вклучувајќи го и режимот на цел екран) и да го приспособите излезниот формат според вашите потреби.

Префрлување резолуција: Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу различни резолуции кога работите на различни проекти? Со функцијата за префрлување резолуција на DisplayKit, можете лесно да се префрлате помеѓу различни резолуции без никакви проблеми. Оваа функција е особено корисна ако работите со повеќе екрани или често се префрлате помеѓу различни проекти за кои е потребна различна резолуција.

Гама избледување: Ако барате лесен начин да ја прилагодите осветленоста на екранот без да влијаете на прецизноста на бојата или нивото на контраст, тогаш избледувањето на гама е совршено решение. Со напредната функција за избледување на гама на DisplayKit, можете прецизно и лесно да ја прилагодите осветленоста на вашиот екран.

Покрај овие основни карактеристики, DisplayKit нуди и неколку други корисни алатки кои го прават суштинска алатка за секој кој работи со дисплеи на редовна основа. На пример:

- Наведете ги сите поврзани дисплеи: со само еден клик, DisplayKit ќе добие список на сите поврзани дисплеи на вашиот систем заедно со нивните индивидуални атрибути како што се длабочината на бојата и ширината/висина на екранот.

- Добијте поединечни атрибути: исто така можете да добиете детални информации за секој поврзан дисплеј вклучувајќи го и соодветниот CoreGraphics ID.

- Приспособете ги вашите поставки: без разлика дали се работи за прилагодување на поставките за снимање или прилагодување на излезните формати според специфичните барања - сè е можно со само еден клик!

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна рамка која обезбедува беспрекорна интеграција со CoreGraphics додека нуди напредни функции како што се префрлување резолуција и гама избледување - тогаш не гледајте подалеку од DisplayKit! Совршено е не само за професионалци, туку и за почетници кои сакаат поголема контрола врз нивните дисплеи без никакво техничко знаење за нив.

Целосни спецификации
Издавач Brian Christensen
Страница на издавачи http://www.clarinets.de/bkc/software/
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 2003-07-25
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Macintosh
Барања Mac OS X 10.1
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1470

Comments:

Најпопуларни