Messagefire Personal Edition for Mac

Messagefire Personal Edition for Mac 1.1

Опис

Messagefire Personal Edition за Mac е моќен комуникациски софтвер кој ви помага да се ослободите од спам-мејловите без да мора да преземате дополнителен софтвер или да правите промени на вашата адреса за е-пошта. Со Messagefire, можете лесно да ги конфигурирате поставките за е-пошта да ја преземаат вашата пошта од серверите на Messagefire и да уживате во сандаче без спам.

За разлика од повеќето филтри за спам кои ја анализираат содржината на пораките, Messagefire ги анализира заглавијата на пораките и нивната патека и потпис за знаци на фалсификат. Ова значи дека дури и ако содржината на е-поштата е чиста, Messagefire сепак ќе ја блокира доколку открие каква било сомнителна активност во нејзините заглавија. Од друга страна, сите пораки од вашите пријатели ќе бидат доставени до вашето сандаче секој пат.

Користењето на Messagefire е неверојатно лесно. Едноставно треба да направите едноставна промена во поставките за е-пошта и да го конфигурирате Messagefire да ја подигне вашата е-пошта од вашата тековна POP сметка. Потоа можете да изберете дали сакате спам да се доставува како и обично со специјално заглавие и/или ознака за тема или да се држи на серверот за да можете да ги прегледате во слободно време.

Една од најдобрите работи за користење на Messagefire е тоа што не бара дополнителни преземања на софтвер или промени во начинот на примање е-пораки од пријателите. Ова го прави идеално решение за секој кој сака лесен за користење, но ефикасен начин да се ослободи од несаканите спам-мејлови.

Ако сте заинтересирани да ја испробате оваа моќна алатка за комуникација, едноставно одете на нашата веб-страница и кликнете на врската Преземи демо. Со нашиот бесплатен „инстант пробен период“, можете да ги тестирате сите карактеристики на Messagefire пред да одлучите дали е вистинскиот за вас.

Клучни карактеристики:

- Лесно поставување: Не се потребни дополнителни преземања на софтвер

- Ефикасно: Ги блокира сите видови спам врз основа на заглавијата на пораките

- Приспособливо: изберете како сакате да се доставува спам

- Пријателски за корисниците: Не се потребни промени во начинот на кој пријателите испраќаат пошта

Придобивки:

1) Кажете им збогум на несаканите спам пораки засекогаш.

2) Уживајте во чисто сандаче без да преземате дополнителен софтвер.

3) Продолжете да добивате важни пораки од пријателите без прекин.

4) Прилагодете како сакате да се доставува спам врз основа на личните преференци.

5) Добијте редовни извештаи за тоа што е филтрирано за да не се пропушти ништо важно.

Заклучок:

Севкупно, ако сте уморни од справување со бескрајни количини на несакани спам-пораки што го пренатрупуваат вашето сандаче, тогаш не гледајте подалеку од Messagefire Personal Edition за Mac! Со своите моќни, но сепак корисни функции, оваа алатка за комуникација го олеснува ослободувањето од несаканите пораки од кога било досега. Па зошто да чекаме? Испробајте го нашиот бесплатен „инстант пробен период“ денес и видете колку ефикасен може да биде овој неверојатен софтвер!

Целосни спецификации
Издавач Messagefire
Страница на издавачи http://www.messagefire.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2003-08-20
Категорија Комуникации
Под категорија Филтри за несакана пошта
Верзија 1.1
Барања за ОС Mac OS Classic, Macintosh, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2
Барања Any email account that is accessible over the internet via the POP3 or IMAP protocols (e.g. Comcast, MSN, Earthlink, ...). Any email program that can be configured to fetch mail from a POP3 server (e.g. Eudora, Entourage, Outlook...).
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 71

Comments:

Најпопуларни