Canon PowerShot S50 for Mac

Canon PowerShot S50 for Mac 2.0

Опис

Canon PowerShot S50 за Mac е фирмвер за фотоапарат кој е дизајниран да ги подобри перформансите на вашиот фотоапарат Canon PowerShot S50 кога се користи со компјутер Mac. Овој софтвер е специјално развиен за да обезбеди беспрекорна комуникација помеѓу вашиот фотоапарат и вашиот Mac, овозможувајќи ви лесно да пренесувате слики и видеа од вашиот фотоапарат на вашиот компјутер.

Со овој фирмвер, можете да уживате во подобрена функционалност и перформанси од вашиот Canon PowerShot S50. Софтверот обезбедува поддршка за различни функции како што се стабилизација на слика, автофокус, контрола на експозицијата, прилагодување на балансот на белата боја и многу повеќе. Исто така, ви овозможува да ги приспособите поставките на камерата според вашите преференции.

Една од клучните придобивки од користењето на овој фирмвер е тоа што обезбедува компатибилност помеѓу Canon PowerShot S50 и Mac компјутерите кои работат на различни оперативни системи како macOS 10.15 Catalina или претходни верзии како macOS 10.14 Mojave или macOS 10.13 High Sierra.

Карактеристики:

1) Подобрени перформанси: Canon PowerShot S50 за Mac ги подобрува севкупните перформанси на фотоапаратот обезбедувајќи поддршка за различни функции, како што се стабилизација на сликата, автоматски фокус, контрола на експозицијата, прилагодување на балансот на белата боја, меѓу другото.

2) Беспрекорна комуникација: со инсталиран овој фирмвер на двата уреди (камера и компјутер), преносот на слики и видеа од вашиот фотоапарат на Mac станува без напор.

3) Приспособливи поставки: можете да ги приспособите поставките на камерата според личните преференци користејќи го овој софтвер.

4) Компатибилност: Овој фирмвер обезбедува компатибилност помеѓу различни верзии на macOS вклучувајќи Catalina (macOS 10.15), Mojave (macOS 10.14), High Sierra (macOS 10.13).

Инсталација:

Инсталирањето на овој софтвер е лесно; се што ви треба е интернет конекција и следете ги овие едноставни чекори:

1) Посетете ја нашата веб-страница каде што нудиме широк избор на драјвери и друг софтвер.

2) Пребарајте „Canon Powershot s50“ во нашата лента за пребарување.

3) Кликнете на копчето „Преземи“ веднаш до него.

4) Откако ќе се преземе, кликнете двапати на. dmg датотека

5) Следете ги упатствата дадени од инсталатерот

Заклучок:

Како заклучок, ако поседувате Canon Powershot s50 камера и ја користите со Mac, тогаш инсталирањето на овој драјвер ќе биде корисно во смисла на подобрување на неговите вкупни перформанси, истовремено обезбедувајќи беспрекорна комуникација помеѓу двата уреди без никакви проблеми со компатибилноста што произлегуваат поради разликите во оперативните системи што ги користат секој уред соодветно!

Целосни спецификации
Издавач Canon
Страница на издавачи http://www.canon.com
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2003-10-01
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на камери
Верзија 2.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.2
Барања Mac OS 9 - OS X 10.1 or higher
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 418

Comments:

Најпопуларни