Canon PowerShot A60 for Mac

Canon PowerShot A60 for Mac 2.0

Опис

Canon PowerShot A60 за Mac е фирмвер за фотоапарат кој е дизајниран да ги подобри перформансите на вашиот дигитален фотоапарат Canon PowerShot A60. Овој софтвер е специјално развиен за корисници на Mac и обезбедува лесен за користење интерфејс кој ви овозможува да го ажурирате фирмверот на вашиот фотоапарат со само неколку кликања.

Со овој софтвер, можете да уживате во подобрена функционалност и перформанси од вашиот дигитален фотоапарат Canon PowerShot A60. Ажурирањето на фирмверот вклучува поправени грешки, нови функции и подобрувања кои ќе ви помогнат да го извлечете максимумот од вашиот уред.

Клучни карактеристики:

1. Подобрени перформанси: Ажурирањето на фирмверот од Canon PowerShot A60 за Mac ги подобрува севкупните перформанси на вашиот дигитален фотоапарат со поправка на грешки и подобрување на неговите карактеристики.

2. Нови карактеристики: Со овој софтвер, можете да уживате во нови функции како што се подобрен автофокус, подобра стабилизација на сликата и подобрени можности за снимање видео.

3. Интерфејс лесен за употреба: корисничкиот интерфејс го олеснува инсталирањето и користењето на софтверот на вашиот Mac компјутер.

4. Компатибилност: Ова ажурирање на фирмверот е компатибилно со сите верзии на оперативни системи macOS вклучувајќи macOS Catalina (10.15), Mojave (10.14), High Sierra (10.13), Sierra (10.12), El Capitan (10.11) и Yosemite (10.10).

5. Бесплатно преземање: можете да го преземете овој софтвер бесплатно од нашата веб-страница без никакви скриени трошоци или такси.

Како да инсталирам:

Инсталирањето на ажурирањето на фирмверот на Canon PowerShot A60 за Mac е брзо и лесно! Следете ги овие едноставни чекори:

1) Посетете ја нашата веб-локација за да ја преземете најновата верзија на софтверот.

2) Поврзете го вашиот дигитален фотоапарат Canon PowerShot A60 со вашиот Mac компјутер користејќи USB-кабел.

3) Отворете ја преземената датотека на вашиот компјутер.

4) Следете ги дадените упатства за да го завршите процесот на инсталација

5) Откако ќе се инсталира успешно, рестартирајте ги двата уреди

Заклучок:

Како заклучок, ако поседувате дигитален фотоапарат Canon PowerShot A60, тогаш инсталирањето на ова ажурирање на фирмверот значително ќе ја подобри неговата функционалност, истовремено обезбедувајќи нови функции што претходно не беа достапни пред да го ажурирате со овој пакет на драјвери специјално дизајниран за корисници на Mac. Со својот кориснички интерфејс, компатибилност со сите верзии на macOS оперативни системи, вклучувајќи Catalina ( 10..15), Mojave ( 10..14 ), High Sierra ( 10..13 ), Sierra ( 1012 ), El Capitan ( 1011 ) и Јосемит (1010). Опцијата за бесплатно преземање го прави одличен избор за секој што сака да го подобри своето фотографско искуство без да троши пари!

Целосни спецификации
Издавач Canon
Страница на издавачи http://www.canon.com
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2003-10-01
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на камери
Верзија 2.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.2
Барања Mac OS 9 - OS X 10.1 or higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 261

Comments:

Најпопуларни