Fontabulator for Mac

Fontabulator for Mac 2.0

Mac / FIDIM Interactive / 42 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од трошење часови скролувајќи низ вашето мени за фонтови обидувајќи се да го пронајдете совршениот фонт за вашиот проект за дизајн? Не гледајте подалеку од Fontabulator за Mac, врвната софтверска алатка за графички дизајн што ќе го револуционизира начинот на кој работите со фонтови.

Fontabulator е брза и лесна за употреба алатка која ви овозможува да ги прегледате сите ваши фонтови со молскавична брзина. Со само неколку кликања, можете брзо да скенирате низ стотици или дури илјадници фонтови за да го најдете оној што совршено го надополнува вашиот распоред.

Без разлика дали работите во Photoshop, Illustrator, Word или која било друга програма за дизајнирање, Fontabulator го олеснува наоѓањето на вистинскиот фонт за кој било проект. Едноставно отворете ја програмата и започнете со прелистување низ вашата библиотека на фонтови – секој фонт се прикажува на јасен и концизен начин за да можете лесно да видите како ќе изгледа во вашиот дизајн.

Но, Fontabulator не е само брзина - тој е исто така неверојатно разновиден. Можете да приспособите како се прикажува секој фонт со прилагодување на неговата големина, боја и боја на позадината. Ова ви овозможува да видите точно како секој фонт ќе изгледа во различни контексти и на различни позадини.

Покрај неговите моќни можности за преглед, Fontabulator вклучува и голем број други корисни функции. На пример, ако работите на особено сложен распоред со вклучени повеќе фонтови, Fontabulator ви овозможува да зачувате групи фонтови за да ви бидат секогаш при рака кога е потребно.

И ако има еден посебен фонт што ви привлекува внимание, но не се вклопува во вашиот тековен проект? Нема проблем – едноставно додајте го во списокот со омилени за да биде секогаш на дофат кога ќе ви дојде инспирацијата.

Но, можеби најдобро од сè е достапноста на Fontabulator. За разлика од многу други софтверски алатки за графички дизајн што може да чинат стотици или дури илјадници долари по лиценца, Fontabulator е достапен по неверојатно ниска цена без да се жртвува квалитетот или функционалноста.

Па, зошто да губите време за бескрајно лизгање низ бескрајните списоци на фонтови кога има полесен начин? Пробајте го Fontabulator денес и откријте колку може да биде полесно дизајнирањето со фонтови!

Целосни спецификации
Издавач FIDIM Interactive
Страница на издавачи http://www.fidim.com
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2003-11-02
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Алатки за фонт
Верзија 2.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2
Барања Mac OS X 10.1
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 42

Comments:

Најпопуларни