Epson Smart Panel for Mac

Epson Smart Panel for Mac 3.01P03A

Опис

Epson Smart Panel за Mac е моќна алатка за развивачи што ви овозможува лесно да скенирате, копирате и печатите документи. Овој софтвер е дизајниран специјално за Macintosh OS X (v10.3) и им обезбедува на корисниците широк опсег на функции и способности.

Со Epson Smart Panel за Mac, можете лесно да скенирате документи користејќи го вашиот скенер Epson и да ги зачувате во различни формати на датотеки како што се PDF, JPEG, TIFF, BMP и PNG. Можете исто така да го користите софтверот за да копирате документи или фотографии директно од вашиот скенер на вашиот печатач без да мора да префрлате датотеки помеѓу уредите.

Една од клучните придобивки од користењето на Epson Smart Panel за Mac е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, така што дури и почетниците корисници можат лесно да се движат низ неговите различни функции и функции.

Покрај можностите за скенирање и копирање, Epson Smart Panel за Mac вклучува и напредни алатки за уредување слики кои ви дозволуваат да ја прилагодите осветленоста, контрастот, нивоата на заситеност, балансот на боите, нивоата на острина итн., давајќи ви целосна контрола врз конечниот излез.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност автоматски да го детектира типот на документот што се скенира (на пример, фотографија или текст) и соодветно да ги прилагоди поставките. Ова осигурува дека сите скенирани слики се оптимизирани за нивната намена.

Паметниот панел на Epson за Mac, исто така, е опремен со технологија OCR (оптичко препознавање знаци) која ви овозможува да конвертирате скениран текст во дигитални текстуални датотеки што може да се уредуваат, како што се документите на Microsoft Word или Excel. Оваа функција заштедува време со елиминирање на потребата за рачно внесување податоци.

Најновата верзија на Epson Smart Panel Patch v3.01P03A решава одредени проблеми со функционалноста кога користите паметен панел со Macintosh OS X (v10.3). Овој лепенка обезбедува непречено функционирање на софтверот на вашиот систем без никакви дефекти или грешки.

Севкупно, ако барате сигурна алатка за програмери која нуди напредни можности за скенирање заедно со алатки за уредување слики, тогаш не гледајте подалеку од Epson Smart Panel за Mac! Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики, сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби за управување со документи!

Целосни спецификации
Издавач Epson
Страница на издавачи http://www.epson.com/
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 2004-01-06
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија 3.01P03A
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.3
Барања Mac OS X 10.3 or higher
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 35291

Comments:

Најпопуларни