Installer Vise for Mac

Installer Vise for Mac 8.3

Mac / MindVision Software / 21046 / Целосни спецификации
Опис

Инсталаторот VISE за Mac е моќна софтверска алатка која им овозможува на програмерите да креираат инсталациони програми за дистрибуција на нивниот софтвер. Оваа програма е дизајнирана да биде доволно лесна за почетниците програмери, но сепак доволно моќна за да биде компатибилна со комерцијални производи од компании како што е Adobe.

Со Installer VISE, програмерите можат да креираат сопствени инсталациони пакети кои се прилагодени на нивните специфични потреби. Програмата нуди широк спектар на функции и опции, вклучувајќи поддршка за повеќе јазици, приспособливи кориснички интерфејси и можност за вклучување дополнителни датотеки и ресурси во инсталациониот пакет.

Една од клучните придобивки од користењето на Installer VISE е неговата леснотија на користење. Програмата вклучува едноставен интерфејс за влечење и спуштање што го олеснува додавањето датотеки и ресурси во вашиот инсталациски пакет. Дополнително, програмата вклучува голем број претходно изградени шаблони кои можат да ви помогнат брзо да започнете.

Друга придобивка од користењето на Installer VISE е неговата флексибилност. Програмата поддржува широк опсег на платформи и типови датотеки, вклучувајќи Mac OS X апликации, Java апликации, извршни датотеки на Windows и многу повеќе. Ова значи дека можете да го користите Installer VISE без разлика каков тип на софтвер развивате.

Покрај неговата леснотија за користење и флексибилност, Installer VISE нуди и напредни функции како дигитални потписи и шифрирање. Овие карактеристики помагаат да се обезбеди безбедност и интегритет на вашите инсталациони пакети со потврдување на нивната автентичност пред да се инсталираат на компјутерите на корисниците.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за креирање сопствени инсталациони пакети за вашите софтверски производи или игри на платформата Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од Installer VISE! Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции како дигитални потписи и поддршка за шифрирање - оваа алатка има се што им е потребно и на почетниците и на искусни програмери!

Целосни спецификации
Издавач MindVision Software
Страница на издавачи http://www.mindvision.com/
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 2004-01-08
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија 8.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS 7.1/8.x/9.x/X
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 21046

Comments:

Најпопуларни