BlogWorkz for Mac

BlogWorkz for Mac 0.7

Опис

BlogWorkz за Mac: Врвен придружник за блогирање

Блогирањето стана составен дел од нашите животи. Без разлика дали сте професионален блогер или само некој кој сака да ги сподели своите мисли и искуства со светот, неопходно е да имате доверлива алатка за блогирање. Тоа е местото каде што влегува BlogWorkz за Mac.

BlogWorkz е моќна и лесна за употреба апликација која го поедноставува процесот на објавување на вашите блогови. Со својот интуитивен интерфејс и беспрекорната интеграција со популарните системи на блогови, BlogWorkz го олеснува креирањето и објавувањето содржина без никакви проблеми.

Кажете им збогум на мачните процедури за најавување

Објавувањето на блогови може да биде многу заморно. Мора да го стартувате вашиот омилен прелистувач, да се најавите на вашата сметка, да го изберете вашиот блог, да ја напишете содржината во некој кабалистички HTML UI и потоа да се молите на боговите на Javascript сè да биде во ред... не треба да биде така.

Со BlogWorks можете да се опуштите. Само стартувајте ја апликацијата и пополнете ги вашите податоци во фиоката за преференци (потребна е само еднаш) и BlogWorks ќе биде подготвен да објавува на вашите блогови. Изберете го блогот што сакате да го користите од скокачкиот прозорец над областа за внесување текст, напишете ја вашата порака и притиснете објава... тоа е сè! Секој пат кога ќе го стартувате BlogWorks, тој ќе биде подготвен за објавување - нема повеќе досадни процедури за најавување - само брзо и лесно како вашите мисли.

Беспрекорна интеграција со популарните блог системи

BlogWorks користи Blogger API, кој е XML-RPC интерфејс за блог системи. Ова значи дека секоја алатка за блог што го користи овој стандард е создадена да работи со BlogWorks беспрекорно. Има многу избори: Blogger, b2, MovableType, Nucleus, BigBlogTool, BlogWorks XML, Blogalia и Drupal - сите на ваша услуга!

Лесен за употреба интерфејс

Интерфејсот убаво се вклопува со другите апликации за MacOS X што го прави прилично лесен за користење, дури и ако не сте технолошки такт! Пријателскиот дизајн гарантира дека дури и почетниците можат да почнат да го користат овој софтвер без никакви тешкотии.

Приспособлива фиока за параметри

Фиоката за преференции им овозможува на корисниците целосна контрола врз нивните поставки за да можат да го прилагодат своето искуство според нивните потреби. Корисниците можат да постават повеќе сметки на различни платформи за блогирање во една апликација што го прави полесно од кога било досега!

Заклучок:

Како заклучок, BlogWorkz за Mac е одличен избор за секој кој бара сигурна алатка за блогирање што го поедноставува објавувањето содржини на интернет, истовремено обезбедувајќи беспрекорна интеграција со популарните платформи за блогирање, како што се Blogger или Drupal, меѓу другите. користете дури и ако не сте технолошки такт! Па зошто да чекаме? Преземете сега и започнете да создавате неверојатни блогови денес!

Целосни спецификации
Издавач SoapDog Studio
Страница на издавачи http://homepage.mac.com/soapdog/iblog.html
Датум на издавање 2004-01-16
Датум на додавање 2004-01-16
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 0.7
Барања за ОС Mac
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 73

Comments:

Најпопуларни