Myster for Mac

Myster for Mac 7.5

Mac / mysternetworks / 136452 / Целосни спецификации
Опис

Myster for Mac: The Ultimate File Sharing Utility

Дали сте уморни од користење бавни и несигурни алатки за споделување датотеки? Дали сакате сигурен и ефикасен начин за споделување на вашите датотеки со други преку Интернет? Не гледајте подалеку од Myster за Mac, врвната алатка за споделување датотеки.

Myster е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да ги споделувате вашите датотеки со други и да преземате датотеки што ги споделуваат други на мрежата Myster. Со својот интуитивен интерфејс, напредни функции и молскавични брзини, Myster е совршено решение за секој што треба брзо и лесно да споделува големи датотеки.

Без разлика дали сте сопственик на бизнис кој сака да сподели важни документи со вашиот тим или поединец кој сака да споделува музика или видеа со пријателите, Myster има се што ви треба. Со својот робустен сет на функции, вклучувајќи код за преземање со повеќе извори, поефикасно однесување на прикажување на банери; брзината се зголемува, поправени грешки., Myster го олеснува поставувањето и преземањето датотеки од која било големина.

Значи, што го издвојува Myster од другите алатки за споделување датотеки? За почеток, тоа е неверојатно брзо. Благодарение на напредната технологија за кодови за преземање со повеќе извори, Myster може да презема големи датотеки за само неколку минути - дури и ако ги споделуваат повеќе корисници одеднаш. Ова значи дека можете да ги добиете најновите филмови или музички албуми пред некој друг!

Но, брзината не е единственото нешто што го прави Myster одличен. Исто така е неверојатно лесен за користење. За разлика од другите алатки за споделување датотеки кои бараат комплицирани процеси за поставување или збунувачки интерфејси, Myster е дизајниран со едноставност на ум. Без разлика дали сте моќен корисник кој знае за технологија или некој кој никогаш порано во животот не користел алатка за споделување датотеки - да започнете со Myster е лесно.

Друга одлична карактеристика на Myster е неговата доверливост. За разлика од некои други комунални услуги за споделување датотеки кои се склони кон паѓање или губење податоци за време на преносот - Myste е изграден од основа за стабилност и сигурност. Можете да му верувате не само кога поставувате, туку и кога преземате важни документи без да се грижите дека ќе ги изгубите на половина пат од преносот.

И ако сето ова не беше доволно, Myste исто така нуди одлични безбедносни карактеристики. Myste користи технологија за шифрирање која гарантира дека сите податоци пренесени помеѓу корисниците остануваат безбедни во секое време. Тоа значи дека никој нема да може да ги пресретне вашите чувствителни информации додека се пренесува преку Интернет.

Како заклучок, Myste е одличен избор за секој кој бара ефикасна алатка за споделување датотеки. Неговите напредни функции, брзина, доверливост и безбедност го прават да се издвојува од другите слични производи што се нудат денес. Па зошто да чекате? Преземете го Mystertoday и почнете да уживате во брзо, лесно и безбедно споделување датотеки!

Целосни спецификации
Издавач mysternetworks
Страница на издавачи http://www.mysternetworks.com/
Датум на издавање 2008-11-08
Датум на додавање 2004-01-27
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 7.5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS 8.1/9.x, Macintosh Runtime for Java 2.2.5
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 136452

Comments:

Најпопуларни