Apple Bluetooth (Panther) for Mac

Apple Bluetooth (Panther) for Mac 1.5

Опис

Apple Bluetooth (Panther) за Mac е софтвер за двигател кој овозможува безжични врски со краток домет помеѓу вашиот десктоп компјутер и други уреди со овозможен Bluetooth. Со овој софтвер, можете лесно да го поврзете вашиот Mac со лични дигитални асистенти, мобилни телефони, телефони со камера, печатачи, дигитални камери, тастатури, па дури и компјутерски глувци.

Bluetooth технологијата стана суштинска карактеристика во модерните компјутери. Овозможува беспрекорна комуникација помеѓу уредите без потреба од кабли или жици. Apple Bluetooth (Panther) за Mac ја носи оваа технологија на следното ниво со обезбедување поддршка за слушалки со овозможен Bluetooth што може да се користат со iChat AV.

Софтверот е дизајниран да работи беспрекорно со вашиот Mac оперативен систем. Обезбедува едноставен и интуитивен интерфејс што го олеснува поставувањето и користењето. Откако ќе се инсталира на вашиот систем, можете брзо да се поврзете со кој било уред со Bluetooth во близина со само неколку кликања.

Една од клучните карактеристики на Apple Bluetooth (Panther) за Mac е неговата способност да печати безжично со помош на поддржани печатачи со овозможен Bluetooth. Ова значи дека повеќе не треба да се грижите за поврзување на кабли или пренос на датотеки пред да печатите документи од вашиот Mac.

Софтверот доаѓа и со напредни безбедносни карактеристики кои гарантираат дека сите податоци што се пренесуваат преку безжичната врска се безбедни и шифрирани. Ова значи дека можете да го користите самоуверено без да се грижите за неовластен пристап или прекршување на податоците.

Генерално, Apple Bluetooth (Panther) за Mac е суштински софтвер за двигатели што секој современ корисник на компјутер треба да го има инсталирано на својот систем. Неговата леснотија на користење, заедно со неговите напредни функции, ја прават неопходна алатка во денешниот свет со брз ритам каде што поврзувањето е сè.

Клучни карактеристики:

1. Беспрекорно поврзување: Софтверот овозможува безжични врски со краток домет меѓу различни уреди како што се десктоп компјутерите и преносните компјутери.

2. Поддршка за повеќе уреди: можете да поврзете лични дигитални асистенти, мобилни телефони, телефони со камера, печатачи, тастатури за дигитални камери, па дури и компјутерски глувци.

3. Поддршка за слушалки: Ажурирањето додава поддршка за слушалки со овозможен Bluetooth што може да се користат со iChat AV.

4. Безжично печатење: може да печатите безжично користејќи поддржани печатачи со овозможен Bluetooth.

5. Напредни безбедносни карактеристики: Сите податоци што се пренесуваат преку безжичната врска се безбедни и шифрирани што обезбедува максимална заштита од неовластен пристап или прекршување на податоците.

6. Леснотија на користење: Интерфејсот обезбеден од софтверот го олеснува поставувањето и користењето.

Компатибилност:

Apple Bluetooth (Panther) работи беспрекорно на сите верзии на macOS X Panther 10.x

Заклучок:

Како заклучок, ако барате сигурен софтвер за драјвери кој ќе овозможи беспрекорно поврзување помеѓу различни уреди, тогаш не гледајте подалеку од верзијата Panther на Apple на нивните популарни двигатели за Bluetooth! Со своите напредни безбедносни карактеристики заедно со функционалноста за лесно користење - овој производ навистина се издвојува од другите слични производи достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 2004-02-05
Категорија Возачи
Под категорија Мрежни драјвери
Верзија 1.5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.0 Server
Барања Mac OS X 10.3.2 or later
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 170467

Comments:

Најпопуларни