Apple Bluetooth (Jaguar) for Mac

Apple Bluetooth (Jaguar) for Mac 1.3.4

Опис

Ако сте корисник на Mac со уреди со овозможен Bluetooth, тогаш ќе сакате да го проверите софтверот Apple Bluetooth (Jaguar) за Mac. Ова ажурирање на драјверот е специјално дизајнирано за Mac OS X 10.2.8 и обезбедува подобрена стабилност за Bluetooth конекции со некои мобилни телефони со Symbian OS.

Со овој софтвер инсталиран на вашиот Mac, можете да ја користите технологијата Bluetooth за безжично да комуницирате со широк опсег на уреди како што се мобилни телефони, печатачи, тастатури, PDA и многу повеќе. Ова значи дека можете лесно да префрлате датотеки помеѓу вашите уреди без да се грижите за кабли или жици.

Една од клучните придобивки од користењето на Bluetooth технологијата е тоа што овозможува безжична комуникација на кратки растојанија. Ова го прави идеален за употреба во ситуации кога каблите или жиците би биле непрактични или незгодни.

Софтверот Apple Bluetooth (Jaguar) за Mac е лесен за инсталирање и користење. Едноставно преземете го ажурирањето од нашата веб-локација и следете ги дадените упатства. Откако ќе се инсталира, вашиот Mac ќе биде подготвен за безжично поврзување со кој било компатибилен уред.

Покрај обезбедувањето подобрена стабилност за Bluetooth конекции со некои мобилни телефони со Symbian OS, ова издание не содржи никакви други нови функции. Сепак, важно е да ги ажурирате вашите драјвери за да обезбедите оптимални перформанси и компатибилност со сите ваши уреди.

Генерално, ако сте корисник на Mac кој се потпира на технологијата Bluetooth за безжична комуникација со други уреди, тогаш софтверот Apple Bluetooth (Jaguar) за Mac е суштинска алатка која ќе помогне да се обезбеди сигурна поврзаност и непречено функционирање на сите ваши уреди.

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 2004-02-05
Категорија Возачи
Под категорија Мрежни драјвери
Верзија 1.3.4
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.0 Server
Барања Mac OS X 10.2.8
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 25398

Comments:

Најпопуларни