Samsung Mobile Utility for Mac

Samsung Mobile Utility for Mac 1.0b4

Опис

Samsung Mobile Utility за Mac е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува да го поврзете вашиот мобилен телефон Samsung со вашиот Macintosh компјутер и да пренесувате фотографии од телефонот на вашиот компјутер. Овој софтвер користи инфрацрвена комуникација (IrDA) и работи беспрекорно со фото мобилниот телефон Samsung V200, како и со другите фото мобилни телефони Samsung.

Со Samsung Mobile Utility, можете лесно да префрлате фотографии од вашиот мобилен телефон Samsung на вашиот Macintosh компјутер без никакви проблеми. Без разлика дали сакате да направите резервна копија на важни фотографии или едноставно да ослободите простор на вашиот уред, овој софтвер ви го олеснува тоа.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата леснотија на користење. Корисничкиот интерфејс го олеснува користењето за секој, без оглед на нивната техничка експертиза. Сè што ви треба е компатибилен мобилен телефон Samsung и компјутер Macintosh со macOS 10.4 или понова верзија.

Покрај леснотијата на користење, Samsung Mobile Utility нуди и брзи брзини на пренос. Можете брзо да префрлите големи датотеки за само неколку минути, заштедувајќи ви време и напор.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со сериски адаптери. Иако не е опширно тестиран со сериски адаптери, има добри шанси да работи со повеќето модели.

За да започнете со Samsung Mobile Utility за Mac, се што треба да направите е да го преземете софтверот од нашата веб-локација и да го инсталирате на вашиот компјутер. Откако ќе го инсталирате, едноставно поврзете го вашиот компатибилен мобилен телефон Samsung користејќи IrDA или сериски адаптер кабел и почнете да пренесувате фотографии веднаш!

Ако имате какви било прашања во врска со компатибилноста или ви треба дополнителна помош за да започнете со овој софтвер, не двоумете се да контактирате со нашиот тим за поддршка за помош.

Севкупно, ако барате лесна за употреба алатка за продуктивност која ви овозможува брзо да пренесувате фотографии од вашиот компатибилен мобилен телефон Samsung на вашиот Macintosh компјутер без мака или врева - не гледајте подалеку од Samsung Mobile Utility!

Целосни спецификации
Издавач Atmani
Страница на издавачи http://www.tbns.net/atmani/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2004-02-14
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 1.0b4
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2
Барања Mac OS X 10.0 or higher
Цена $10.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8468

Comments:

Најпопуларни