Epson Stylus Photo 895 EX printer driver for Mac

Epson Stylus Photo 895 EX printer driver for Mac 1.3.3

Mac / Stephan Kleinert / 1434 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте корисник на Mac и поседувате печатач Epson Stylus Photo 895 EX, можеби сте наишле на фрустрирачкиот проблем да не можете да најдете драјвери за вашиот уред. За среќа, ве опфативме со двигателот на печатачот Epson Stylus Photo 895 EX за Mac.

Stylus Photo 895EX е малку изменета верзија на оригиналниот Stylus Photo 895. Се продаваше главно во Германија преку попустот Aldi за улична цена од 200 евра. И покрај неговата популарност, нема апсолутно никакви драјвери достапни од Epson на мрежата.

Но, не грижете се – нашиот софтвер ги обезбедува сите потребни драјвери за да се осигура дека вашиот печатач работи беспрекорно со вашиот Mac компјутер. Со инсталиран нашиот драјвер, ќе можете да печатите висококвалитетни фотографии и документи без никакви проблеми.

Нашиот софтвер е лесен за инсталирање и користење - едноставно преземете го од нашата веб-локација и следете ги дадените упатства. Откако ќе се инсталира, ќе можете да пристапите до сите функции на печатачот директно од вашиот Mac компјутер.

Една од клучните придобивки од користењето на нашиот софтвер е тоа што обезбедува компатибилност помеѓу вашиот печатач и оперативниот систем. Ова значи дека нема да мора да се грижите за какви било проблеми со компатибилноста или грешки при печатење документи или фотографии.

Покрај тоа, нашиот софтвер обезбедува напредни функции како што се алатки за управување со бои и приспособени поставки за печатење. Ова ви овозможува фино да ги прилагодите вашите отпечатоци според вашите специфични потреби и преференции.

Генерално, ако барате сигурно решение за печатење со Epson Stylus Photo 895 EX на Mac компјутер, не гледајте подалеку од нашиот софтвер за двигатели. Со својот лесен процес на инсталација и напредни функции, сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби за печатење.

Целосни спецификации
Издавач Stephan Kleinert
Страница на издавачи http://www.cl.uni-heidelberg.de/~kleinert/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2004-03-14
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 1.3.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2
Барања Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1434

Comments:

Најпопуларни