BulletProof FTP Client Mac for Mac

BulletProof FTP Client Mac for Mac 1.0

Mac / BulletProof Software / 29282 / Целосни спецификации
Опис

BulletProof FTP Client Mac е моќен и лесен софтвер кој ви овозможува лесно да пренесувате датотеки помеѓу вашиот Mac и оддалечените FTP сервери. Со својот интерфејс во стилот на Aqua, адресарот на Менаџерот на страницата, широката поддршка за типот на серверот и брзите трансфери, овој софтвер е совршено решение за секој кој треба да управува со своите датотеки онлајн.

Без разлика дали сте веб-развивач, графички дизајнер или само некој што треба редовно да поставува или презема датотеки од FTP сервер, BulletProof FTP Client Mac има сè што ви треба за да ја завршите работата брзо и ефикасно. Еве што го прави овој софтвер издвоен од конкуренцијата:

Интерфејс во стил на аква

Првото нешто што ќе го забележите кај BulletProof FTP Client Mac е неговиот елегантен интерфејс во стилот на Aqua. Овој модерен дизајн не само што изгледа одлично, туку и го олеснува навигацијата низ различните карактеристики на софтверот. Можете да го прилагодите интерфејсот со избирање од различни шеми на бои и големини на фонтови.

Адресар на менаџерот на страницата

Една од најкорисните карактеристики на BulletProof FTP Client Mac е неговиот адресар на Управникот на страницата. Ова ви овозможува да ги зачувате сите често користени поставки на серверот на едно место за да не мора да ги внесувате секогаш кога сакате да се поврзете на FTP сервер. Можете исто така да ги организирате вашите страници во папки за лесен пристап.

Широка поддршка за тип на сервер

BulletProof FTP Client Mac поддржува широк спектар на типови сервери, вклучувајќи HTTP Proxy сервери, SOCKS 4/5 прокси сервери, SSL/TLS безбедни врски и многу повеќе. Ова значи дека без разлика со кој тип на сервер треба да се поврзете, овој софтвер ве опфати.

Брзи трансфери

Со оптимизираниот мотор за пренос на датотеки на BulletProof FTP Client Mac, пренесувањето големи датотеки помеѓу вашиот компјутер и оддалечените сервери никогаш не било побрзо или полесно. Софтверот користи повеќе нишки за истовремен пренос на датотеки што значи дека дури и големите датотеки може брзо да се префрлаат без никакви прекини.

Други карактеристики

Покрај овие клучни карактеристики споменати погоре, BulletProof FTP Client Mac, исто така, вклучува и други корисни алатки како што е поддршка за влечење и спуштање за поставување/симнување датотеки директно од прозорците на Finder или десктоп компјутерите; автоматско повторно поврзување ако има проблеми со поврзувањето; поддршка за продолжување на прекинатите трансфери; напредни опции за сеча; приспособливи кратенки на тастатурата; и уште повеќе.

Заклучок:

Overall,BulletproofFTPClientMacisaveryusefulsoftwareforanyonewhoneedstotransferfilesbetweenMacandremoteservers.ItsAqua-styleinterface,Sitemanageraddressbook,andextensiveservertypesupportmakeiteasytouseandveryefficient.Thesoftwareisalsosuperfastwithoptimizedfiletransferenginethatallowslargefilestobetransferredquicklywithoutinterruptions.Ifyou'relookingforanFTPclientthat'spowerful,user-friendly,andpackedwithfeatures,BulletproofFTPClientMacistheperfectchoiceforyou!

Целосни спецификации
Издавач BulletProof Software
Страница на издавачи http://www.builtbp.com
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 2004-05-25
Категорија Интернет софтвер
Под категорија FTP софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања Mac OS X
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 29282

Comments:

Најпопуларни