PressPerCent Pro for Mac

PressPerCent Pro for Mac 2.4.3

Опис

PressPerCent Pro за Mac е моќно решение за претходно поставување копчиња со мастило дизајнирано специјално за офсет преси. Овој софтвер работи на компјутери Macintosh и им овозможува на корисниците да го подобрат времето на подготвување, да го намалат отпадот од хартија и мастило и на крајот да ја зголемат продуктивноста.

Со PressPerCent Pro, корисниците можат да ја обработуваат секоја страница од задачата во TIFF, EPS, PPF, PostScript или PDF формат за внесување. Софтверот потоа пресметува соодветни поставки за зоните на клучните мастило врз основа на специфичните барања на работата. Ова осигурува дека секое печатење е оптимизирано за максимална ефикасност и квалитет.

Една од клучните придобивки на PressPerCent Pro е неговата флексибилност. Софтверот може да се конфигурира да работи со која било големина на плоча и зони на клучеви со мастило. Ова значи дека може да се прилагоди за да ги задоволи уникатните потреби на која било операција за печатење.

Покрај неговите моќни карактеристики, PressPerCent Pro е исто така неверојатно лесен за користење. Интуитивниот интерфејс го олеснува брзото вклучување и работа дури и почетниците. И со верзијата 2.4.3 ажурирана за употреба со Mac OS X 10.3 и Acrobat 6, овој софтвер е целосно компатибилен со современите оперативни системи.

Севкупно, ако барате сигурно решение за претходно поставување на клучот за мастило кое ќе ви помогне да ги насочите вашите операции за печатење, а истовремено да го намалите отпадот и да го подобрите квалитетот, не гледајте подалеку од PressPerCent Pro за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Excourse
Страница на издавачи http://www.excourse.com/
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2004-07-19
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за мал бизнис
Верзија 2.4.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS 9.1/X 10.1, Adobe Acrobat 2.0, Adobe Acrobat Distiller 2.0
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1016

Comments:

Најпопуларни