Eudora to SpamCop for Mac

Eudora to SpamCop for Mac 1.2

Опис

Eudora to SpamCop за Mac: Крајното решение за пријавување спам

Дали сте уморни од примање спам-пораки во вашето сандаче? Дали сакате да преземете акција против спамери и да помогнете да го направите интернетот побезбедно место? Не гледајте подалеку од Eudora до SpamCop за Mac, конечното решение за пријавување спам.

Eudora to SpamCop е моќна софтверска алатка која ви овозможува брзо и лесно да пријавувате спам пораки директно од Eudora. Со само неколку кликања, можете да поставите редица за правилно форматирана порака за известување за спам во вашето поштенско сандаче и да ја испратите до експертите во SpamCop.

Но, тоа не е сè - Eudora to SpamCop, исто така, доаѓа спакуван со низа дополнителни функции дизајнирани да ви го направат животот полесен и поефикасен кога се справувате со спам. Еве само некои од придобивките што можете да ги очекувате кога го користите овој софтвер:

- Поднесување на повеќе избрани пораки при едно повикување: Ако имате повеќе спам-мејлови што го затнуваат вашето сандаче, не губете време да ги пријавите една по една. Со Eudora to SpamCop, можете да изберете повеќе пораки одеднаш и да ги испратите сите со само еден клик.

- Автоматско бришење прилози: многу спамери користат прилози како начин за ширење на вируси или друг злонамерен софтвер. Со Eudora to SpamCop, сите прилози на пријавени спам-мејлови ќе бидат автоматски избришани - со или без известување - според вашите параметри.

- Обележување како прочитано: штом ќе пријавите спам, веќе нема потреба да го натрупува вашето сандаче. Eudora to SpamCop може да ги означи пријавените пораки како прочитани и опционално да ги фрли во отпад или да ги премести во папката Junk.

- Бришење порака што може да се конфигурира: ако е-пошта е оставена на серверот откако е пријавена како спам, скриптата Eudora To Spacop може да се конфигурира така што ќе се постави за автоматско бришење.

Со овие карактеристики (и повеќе), Eudora To Spacop им олеснува на секој што редовно користи е-пошта – без разлика дали е индивидуален корисник или дел од организација – да преземе мерки против несаканата непотребна пошта.

Па зошто да чекаме? Преземете ја Eudora To Spacop денес и почнете да ја преземате контролата врз тоа што слетува во вашето сандаче!

Целосни спецификации
Издавач The Apotek
Страница на издавачи http://theapotek.com
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2004-07-23
Категорија Комуникации
Под категорија Филтри за несакана пошта
Верзија 1.2
Барања за ОС Mac OS Classic, Macintosh, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2
Барања Eudora 6.x or higher (can also work with Eudora 5.2 and higher, though without the Junk mailing features).
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 95

Comments:

Најпопуларни