OmniOutliner for Mac

OmniOutliner for Mac 5.7.1

Mac / The Omni Group / 16909 / Целосни спецификации
Опис

OmniOutliner за Mac е моќен и флексибилен деловен софтвер кој ви овозможува да креирате, собирате и организирате информации на ефикасен и ефективен начин. Со својот интуитивен интерфејс и иновативни карактеристики, OmniOutliner е совршена алатка за бура на нови идеи, пронаоѓање на спецификите и порамнување на чекорите потребни за да се заврши сè.

Без разлика дали подготвувате списоци со задачи, креирате агенди, управувате со задачи, ги следите трошоците или земате белешки - OmniOutliner ве покрива. Тоа е како да имате дополнителен мозок - кој постојано не ги губи клучевите од автомобилот.

Една од клучните карактеристики на OmniOutliner е неговата структура на документи која ви овозможува да креирате хиерархии на главните наслови и потточки кои може да се прошират и склопуваат по потреба. Оваа функција е неизмерно корисна кога станува збор за организирање на вашите мисли и идеи на логичен начин.

Но, OmniOutliner не е ограничен само на контурите - тој нуди и повеќе колони, паметни полиња за избор, приспособливи скокачки списоци и иновативен систем на стилови на ваше располагање. Овие карактеристики ви овозможуваат да ги приспособите вашите документи според вашите специфични потреби.

На пример: ако планирате настан или проект со вклучени повеќе засегнати страни, тогаш користењето на приспособливите скокачки листи на OmniOutliner ќе помогне да се осигурате дека сите ќе останат на вистинскиот пат со чување на сите релевантни информации на едно место. Можете лесно да додавате белешки за улогата или одговорностите на секоја заинтересирана страна во рамките на проектот, така што секој знае што треба да направи.

Слично на тоа, ако работите на сценарио, тогаш користењето на повеќе колони ќе ви помогне да ги следите имињата на ликовите заедно со нивните линии на дијалог што ќе им олесни на писателите за време на процесот на ревизија.

OmniOutliner, исто така, нуди низа опции за извоз, вклучувајќи PDF-датотеки, HTML-датотеки, документи на Microsoft Word итн., што им го олеснува на корисниците кои сакаат да ја споделат својата работа со други надвор од самата апликација.

Покрај тоа, Omnioutiner обезбедува поддршка за AppleScript што значи дека корисниците можат да ги автоматизираат повторувачките задачи како што се форматирање текст или додавање нови редови/колони итн., заштедувајќи време додека ја зголемуваат продуктивноста.

Севкупно, без разлика дали барате попаметен начин за пишување или попродуктивен начин, останете организирани - Omnioutiner има алатки што треба да ја завршите работата. Па зошто да не го пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач The Omni Group
Страница на издавачи http://www.omnigroup.com/
Датум на издавање 2020-08-07
Датум на додавање 2020-08-07
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со проекти
Верзија 5.7.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 16909

Comments:

Најпопуларни