HyperEngine-AV for Mac

HyperEngine-AV for Mac 1.5

Mac / Arboretum Systems / 45976 / Целосни спецификации
Опис

HyperEngine-AV for Mac е моќен мултимедијален софтвер за пишување што им овозможува на корисниците да снимаат, уредуваат, организираат, обработуваат и извезуваат видео, аудио и текст за да создаваат филмови и слајд шоу со квалитет на ДВД. Овој софтвер спаѓа во категоријата MP3 и аудио софтвер и е дизајниран и за почетници дигитални филмаџии и за професионалци.

Една од истакнатите карактеристики на HyperEngine-AV е неговиот револуционерен работен простор „без патека“ кој им овозможува на корисниците слободно да манипулираат со неограничен број видео, аудио, фотографии и текстуални записи. Ова значи дека корисниците можат лесно да додаваат или отстрануваат елементи од нивните проекти без да бидат ограничени од традиционалните системи за уредување базирани на песни.

Друга импресивна карактеристика на HyperEngine-AV е неговата способност автоматски да креира транзиции што може да се уредуваат кога видео клиповите се влечат еден врз друг. Ова заштедува време за корисниците кои инаку би морале рачно да креираат транзиции помеѓу клиповите.

HyperEngine-AV нуди и целосна палета на QuickTime ефекти кои можат да се применат на видеа во реално време. Дополнително, софтверот доаѓа со дванаесет ефекти со студиски квалитет од пакетот аудио процесори Hyperpris на Arboretum. Корисниците можат да купат дополнителни лиценци за повеќе ефекти, како што е Ray Gun кој ги чисти гребените винилни плочи или подсвиркване на лента.

Покрај неговите можности за уредување видео, HyperEngine-AV исто така нуди робусни текстуални функции кои им овозможуваат на корисниците да прикажуваат заслуги или текстови на караоке со целосно уредување на типот на големина на фонт, порамнување на стилот на боја и опции за насока на движење.

Генерално HyperEngine-AV обезбедува сеопфатен сет на алатки за создавање висококвалитетни мултимедијални проекти на Mac компјутери. Неговиот интуитивен интерфејс им олеснува на почетниците, додека неговите напредни функции се грижат за професионалците кои бараат поголема контрола врз нивните проекти.

Целосни спецификации
Издавач Arboretum Systems
Страница на издавачи http://www.arboretum.com/
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 2005-02-08
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 1.5
Барања за ОС Macintosh
Барања Mac OS X
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 45976

Comments:

Најпопуларни