SuperDrive Firmware Update for Mac

SuperDrive Firmware Update for Mac

Опис

Ажурирањето на фирмверот SuperDrive за Mac е софтвер за двигатели кој обезбедува ажуриран фирмвер за да ја подобри веродостојноста на пристапот до медиумите на ДВД и ЦД. Овој софтвер е специјално дизајниран за системи како што се Power Mac G5 (јуни 2004 година), Power Mac G5 (доцна 2004 година) и eMac (USB 2.0). Ажурирањето гарантира дека SuperDrive на вашиот систем функционира непречено, без никакви дефекти или грешки.

Ако имате проблеми со вашиот SuperDrive, како што се тешкотии при читање или пишување ЦД-а или ДВД-а, ова ажурирање на фирмверот може да помогне во решавањето на тие проблеми. Важно е да го одржувате вашиот систем ажуриран со најновите двигатели и ажурирања на фирмверот за да обезбедите оптимални перформанси.

Ажурирањето на фирмверот SuperDrive за Mac е лесно за инсталирање и користење. Едноставно преземете го ажурирањето од нашата веб-локација и следете ги упатствата дадени во волшебникот за инсталација. Откако ќе се инсталира, ќе забележите подобрени перформанси кога пристапувате до медиумите на ЦД и ДВД на вашиот систем.

Овој софтвер е суштинска алатка за секој кој се потпира на нивниот SuperDrive за работа или лична употреба. Без разлика дали снимате ЦД-а или ДВД-а, гледате филмови или слушате музика, ова ажурирање на фирмверот ќе се погрижи вашето искуство да биде непречено и без проблеми.

Покрај подобрувањето на доверливоста при пристап до медиумите на ЦД и ДВД, ова ажурирање на фирмверот обезбедува и подобрени безбедносни карактеристики. Вклучува поправки за потенцијалните пропусти во претходните верзии на фирмверот што би можеле да бидат искористени од злонамерни актери.

Генерално, ако поседувате Power Mac G5 (јуни 2004), Power Mac G5 (кон крајот на 2004) или eMac (USB 2.0) систем со SuperDrive, топло ви препорачуваме да го инсталирате ова ажурирање на фирмверот. Тоа ќе ги подобри перформансите, истовремено обезбедувајќи подобрени безбедносни карактеристики за заштита на вашиот систем од потенцијални закани.

Клучни карактеристики:

- Подобрена доверливост при пристап до медиум на ЦД/ДВД

- Подобрени безбедносни карактеристики

- Лесен процес на инсталација

- Компатибилен со Power Mac G5 (јуни 2004), Power Mac G5 (доцна 2004) и eMac (USB 2.0) системи

Системски барања:

- macOS X v10.3.x до v10.3.x

- Поддржан компјутер со внатрешен оптички уред на Apple наведен погоре

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 2005-05-05
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија
Барања за ОС Macintosh
Барања Mac OS X 10.3.8 and greater
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4361

Comments:

Најпопуларни