M-Audio Sonica USB for Mac

M-Audio Sonica USB for Mac 1.0.4

Mac / Midiman/M-Audio / 335 / Целосни спецификации
Опис

M-Audio Sonic USB for Mac е висококвалитетен драјвер за аудио картичка кој е дизајниран да го подобри квалитетот на звукот на вашиот Mac компјутер. Овој софтвер е специјално дизајниран за Mac корисници кои сакаат да уживаат во висококвалитетна аудио репродукција и можности за снимање на нивните компјутери.

Со M-Audio Sonic USB за Mac, можете лесно да го поврзете вашиот компјутер со надворешни звучници, слушалки или други аудио уреди и да уживате во кристално чист квалитет на звукот. Овој софтвер поддржува широк опсег на аудио формати, вклучувајќи MP3, WAV, AIFF и многу повеќе.

Една од клучните карактеристики на M-Audio Sonic USB за Mac е неговиот лесен за користење интерфејс. Софтверот доаѓа со кориснички интерфејс што го олеснува конфигурирањето и приспособувањето на вашите аудио поставки. Можете да ги приспособите нивоата на јачина на звук, нивоата на бас и високи тонови, како и други напредни поставки како што се брзината на примерокот и длабочината на битот.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со широк опсег на апликации. Без разлика дали користите iTunes или GarageBand за да репродуцирате музика или да снимате подкасти, M-Audio Sonic USB за Mac работи беспрекорно со сите популарни апликации на пазарот.

Покрај моќните карактеристики и леснотијата на користење, M-Audio Sonic USB за Mac нуди и одлични перформанси. Софтверот користи напредни алгоритми кои обезбедуваат можности за репродукција и снимање со мала латентност дури и кога работите со големи датотеки или сложени проекти.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен драјвер за аудио картичка кој обезбедува исклучителен квалитет на звукот на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од M-Audio Sonic USB за Mac! Со своите напредни функции и одлични перформанси, овој софтвер ќе ви помогне да го подигнете вашето искуство со слушање музика на следното ниво!

Целосни спецификации
Издавач Midiman/M-Audio
Страница на издавачи http://www.midiman.net
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2005-05-20
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 1.0.4
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Барања Mac OS X
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 335

Comments:

Најпопуларни