M-Audio Revolution 7.1 for Mac

M-Audio Revolution 7.1 for Mac 1.4.1

Mac / Midiman/M-Audio / 337 / Целосни спецификации
Опис

M-Audio Revolution 7.1 за Mac е аудио драјвер кој обезбедува висококвалитетен излез на звук за вашиот Mac компјутер. Овој софтвер е дизајниран да работи со звучната картичка Revolution 7.1 на M-Audio, која обезбедува исклучителни аудио перформанси и карактеристики.

Со M-Audio Revolution 7.1 за Mac, можете да уживате во кристално чистото аудио репродукција и способности за снимање на вашиот Mac компјутер. Овој драјвер поддржува широк опсег на аудио формати, вклучувајќи WAV, MP3, AIFF и многу повеќе.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата поддршка за повеќеканален сараунд звук. Со звучната картичка Revolution 7.1 и инсталираниот двигател на вашиот Mac компјутер, можете да доживеете извонреден опкружувачки звук во филмови, музика и игри.

M-Audio Revolution 7.1 за Mac, исто така, вклучува напредни способности за обработка на аудио што ви овозможуваат да го приспособите вашето искуство со слушање за да одговараат на вашите преференции. Можете да ги приспособите поставките на еквилајзерот за да ги дотерувате нивоата на бас и високи тонови или да го користите вградениот процесор за ефекти за да додадете реверб или други ефекти на вашата музика.

Овој софтвер е лесен за инсталирање и користење на кој било компатибилен Mac компјутер со macOS X или понови верзии на оперативниот систем. Откако ќе се инсталира, беспрекорно се интегрира со аудио поставките на вашиот систем за да можете веднаш да почнете да уживате во висококвалитетен звук.

Без разлика дали сте професионален музичар или само некој кој ужива да слуша музика на својот компјутер, M-Audio Revolution 7.1 за Mac е суштинска алатка која ќе го подобри вашето слушање како никогаш досега.

Клучни карактеристики:

- Висококвалитетна аудио репродукција и снимање

- Поддршка за повеќеканален сараунд звук

- Напредни поставки за еквилајзер

- Вграден процесор за ефекти

- Лесна инсталација и интеграција со macOS X

Системски барања:

- Компатибилен со macOS X или понови верзии

- Потребна е звучна картичка M-Audio Revolution 7.1

Заклучок:

Како заклучок, M-Audio Revolution 7.1 за Mac е одличен избор доколку барате висококвалитетен аудио драјвер кој обезбедува исклучителни перформанси на вашиот уред Apple. и вграден процесор за ефекти што го прави да се издвојува од другите драјвери во својата категорија. Неговиот лесен процес на инсталација го прави достапен дури и ако не сте познавачи на технологијата. Што е најважно, обезбедува кристално јасен квалитет на репродукција што го прави идеален без разлика дали сте дали го користите професионално како музичар или само сакате подобар квалитет кога стримувате филмови, игри и музика онлајн. Па зошто да чекате? Преземете М-аудио револуција денес!

Целосни спецификации
Издавач Midiman/M-Audio
Страница на издавачи http://www.midiman.net
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2005-05-24
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 1.4.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.4 PPC
Барања Mac OS X 10.4 or laterTiger compatible
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 337

Comments:

Најпопуларни