Garden Golf Mac for Mac

Garden Golf Mac for Mac 1.5.1

Опис

Garden Golf Mac за Mac - забавна и лесна за употреба игра со мини голф

Дали барате забавна и лесна за употреба игра за мини голф што можете да ја играте на вашиот компјутер или Mac? Не гледајте подалеку од Garden Golf Mac! Оваа нова, висококвалитетна игра е совршена за играчи од сите возрасти и нивоа на вештини. Со два терени со 18 дупки преполни со забавни и разновидни пречки, како што се тунели и траки за трчање, никогаш нема да ви биде досадно да ја играте оваа игра.

Една од најдобрите работи за Garden Golf Mac е неговата леснотија на користење. Не треба да сте експерт гејмер за да уживате во оваа игра. Контролите се едноставни и интуитивни, така што можете да започнете да играте веднаш без никакви комплицирани поставки или упатства.

Но, само затоа што е лесно да се игра, не значи дека не е предизвик. Всушност, Garden Golf Mac нуди многу предизвици кои ќе ги задржат ангажирани дури и искусните гејмери. Без разлика дали се обидувате да го победите вашиот сопствен висок резултат или се натпреварувате со пријателите онлајн, секогаш има нешто ново да откриете во оваа возбудлива игра со мини голф.

Друга одлична карактеристика на Garden Golf Mac е неговата 3D графика на цел екран. Шарената графика ги оживува терените со неверојатни детали, правејќи чувство како навистина да сте излезени на зелениот терен и да играте мини голф. И со лесна атмосфера која е совршена за обични сесии за игри, оваа игра сигурно ќе предизвика насмевка на вашето лице секогаш кога играте.

Ако барате уште повеќе начини да се предизвикувате себеси во Garden Golf Mac, зошто да не се обидете да ги објавите вашите најдобри листови со резултати на funpause.com? Со само еден клик, можете да ги споделите вашите резултати со други играчи ширум светот и да се натпреварувате за фалење како најдобар мини играч на голф во градот!

Како заклучок, ако барате забавна и лесна за употреба игра за мини голф која нуди многу предизвици без да биде премногу тешка или фрустрирачка, тогаш не гледајте подалеку од Garden Golf Mac за Mac! Со своите два курса со 18 дупки преполни со забавни пречки, 3D графика на цел екран и лесна атмосфера совршена за секојдневни сесии за игри - ова е еден софтверски наслов што дефинитивно треба да се најде на вашиот радар!

Целосни спецификации
Издавач FunPause
Страница на издавачи http://www.funpause.com/
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2005-06-14
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија 1.5.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.0 Server
Барања Mac OS X/Mac OS Server
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6700

Comments:

Најпопуларни