Animoids 3D Movie Maker for Mac

Animoids 3D Movie Maker for Mac 2.2.07 DL

Mac / Troy Studios / 69502 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате моќен и лесен за користење 3D креатор на филмови за вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Animoids 3D Movie Maker. Овој софтвер за графички дизајн ви овозможува да изградите и анимирате 3D модели, да ги научите на однесување и да создавате прекрасни филмски сцени што може да се зачуваат во QuickTime, AVI или анимиран GIF формат.

Една од истакнатите карактеристики на Animoids е нејзината интеграција со онлајн база на податоци за 3D уметност. Со стотици бесплатни уметнички дела што може да се преземаат, вклучувајќи звуци, текстури, модели, однесувања, филмски сетови и филмски сцени - можностите се бескрајни. Без разлика дали сте почетник или искусен дизајнер кој сака да ги подигне вашите вештини на следното ниво - Animoids има по нешто за секого.

Создавањето 3D филм може да биде предизвик - но со интуитивниот интерфејс на Animoids и алатките лесни за употреба - никогаш не било полесно. Исечете и залепете помеѓу моделите без напор користејќи едноставни алатки за истегнување, обликување на боење или текстура на вашиот модел. Или ако претпочитате да работите на што е можно подетално ниво - лесно уредувајте ги поединечните точки на јазлите.

Со напредните способности за анимација на Animoids - можете да ги оживеете вашите креации како никогаш досега. Научете ги вашите модели на однесување како што се одење или скокање користејќи едноставни контроли за влечење и спуштање. И штом ќе бидат подготвени да одат - создадете неверојатни филмски сцени што ќе ја остават публиката без здив.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - видете дали го имате она што е потребно! Преземете Animoids денес и започнете да создавате неверојатни 3D филмови што ќе ја воодушеват публиката ширум светот!

Целосни спецификации
Издавач Troy Studios
Страница на издавачи http://troystudio.ga/
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2005-06-16
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за анимација
Верзија 2.2.07 DL
Барања за ОС Macintosh
Барања MAC OS X
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 69502

Comments:

Најпопуларни